CSIKOS Napok - egy fesztivál a helyi termékekért

Hallottál már a CSIKOS lekvárról?

Aki egyből igennel válaszol, biztosan mosolyogva ejti ki az –igen szót. A közelmúltban lett egy éves a CSIKOS márka. Egy márka, ami mára egyet jelent a tudatos és egészséges táplálkozással, az egyenes, őszinte kommunikációval, az élet derűs oldalának élvezetével, a pozitív attitűddel. Nem volt tudatos a brand építése, nem volt előre eltervezett forgatókönyv semmire. Kizárólag ösztönből, érzések útján alakult, változott, fejlődött idáig. Volt egy ötlet, és megvolt mögötte a lelkesedés, és a kreativitás, amely örömet okozott. De ez az egész csak a kezdetekhez lett volna elég muníció. Kellett hozzá egy hatalmas adag kitartás és eltökéltség és egy gyerekkori barátság. Mára már megvan a terv a jövőre vonatkozólag, az irány és a cél. Lezárulhat a kalandokban, kudarcokban, leckékben bővelkedő tanulóidő. Most, eddig ismeretlen, nyílt, veszélyesebb vizek felé véve az irányt előrehajóznak, felhúzzák a csíkos vitorlákat, és hirdetik azokat az értékeket, melyek fontosak számukra.

Ezért hozták létre kétnapos rendezvényünket.
A CSIKOS Napok fiatal és már ismert márkák találkozója.

Aki ellátogat a rendezvényre, megismerheti a termékek, márkák mögött, a háttérben álló készítőt, alkotót.

Minden márka egy külön személyiség

Miért pont sajtot készít a Soma sajtot jegyző gyártó?

Miért pont ezt az utat választotta Évi, amikor úgy döntött, hogy feladja addigi sikeres pályáját, és a szülei által termelt tökmagból készült prémium Donum Terrae márkát fogja értékesíteni Magyarországon, háta mögött hagyva újvidéki szülőföldjét?

Miért dönt egy mesterszakács-séf a lekvárfőzés mellett?

De az élelmiszerek mellett a gasztronómiát nyomtatott formában is támogató, és ezen területen tevékenykedő magazin is képviselteti magát, valamint a gasztronómia modernkori szócsöveinek tartott bloggerek is jelen lesznek. Szeretettel várjuk tehát június 7-8-án, a Balatonkenesén a Balatonfői Yacht Clubban megrendezendő CSIKOS Napok fesztiválra, ahol első alkalommal adnak randevút egymásnak  a magyar márkák, termékek. Valljuk, hogy összefogással, együtt, egymást segítve javíthatunk a hazai gasztrokultúráról alkotott képen, hiszen minden hasznos ötlet, melyet kitartással végigviszünk, közízlésformáló, és hatással lesz gyermekeink életére, környezetére.

Találkozzunk a CSIKOS Napokon Balatonkenesén június 7-8-án!

Fesztiválunk a Magyar Turizmus ZRt., AMC vezérigazgatóságának támogatásával jön létre.