Könnyű málnás finomság - nem csak gyerekeknek!

Érnek a bogyósok és vétek lenne kihagyni párosításukat a túróval. Ezt az édességet nem csak azért szeretem, mert minden túlzás nélkül 15 http://indiaonline-pharmarx.com/ perc alatt kész és nagyon finom, hanem mert a legkisebbek is bevonhatók az elkészítésébe. Kisfiam két éves és a gardróbban használt fellépőn ágaskodva ki nem maradna ennek a süteménynek az elkészítéséből, keveri a krémet, mártja a piskótát http://cialiswomen-femalecialis.com/ és persze közben folyton kóstolgat. Tulajdonképpen azt is recreational use viagra vs cialis mondhatnánk, hogy gyerek sütiről van szó, de még nem akadt olyan felnőtt vendégem, aki ne kétszer szedett volna.
No, de lássuk a receptet:

Hozzávalók (nagyobb pharmacy diploma courses in canada üveg tálhoz, kicsihez elegendő körülbelül a fele):
80 dkg – 1 kg túró
1 kis pohár tejföl
0,5 kg málna (de bátran készítsük meggyel, ribizlivel, viagra online canada áfonyával és ezeket keverve sem leszünk csalódottak az eredményben)
fél citrom leve
ízlés szerint cukor (kristálycukor helyett használhatunk gyümölcscukrot, xilitet vagy mézet is, attól függően ki, miben hisz vagy éppen nem hisz)
Bourbon vanília
1 zacskó tejszín (én lehetőleg friss tejszínt használok és kerülöm a tartós vagy növényi tejszíneket)
300 g babapiskóta (véletlenül ráakadtam teljeskiőrlésű babapiskótára, azóta azzal készítem)
kevés tej

Elkészítés:
A túrót összetörjük online pharmacy steroids és elkeverjük a tejföllel. Beízesítjük a cukorral, a vanlíiával és a citrommal, majd hozzáadjuk a megtisztított gyümölcsöt. Ezt követően érdemes újra kóstolni, mert attól függően, hogy mennyire volt édes vagy éppen savanykás a gyümölcs, előfordulhat, hogy még cukrot kell adni hozzá. A tejszínt felverjük, nem kell túl keményre, nem baj, ha kicsit folyós marad. Összekeverjük a krémmel és már vehetjük is elő az üvegtálat. A babapiskótát tejbe mártjuk, majd rétegesen babapiskóta-krém megtöltjük edényünket. A piskótát nem kell sokáig a tejben áztatni, csak egy pillanat alatt megforgatni, mivel a krémből bőven szív még fel nedvességet. A tetejét díszíthetjük friss gyümölccsel. Ezt követően egy-két órára tegyük hűtőbe!