Vidéki Élet Magazin
2013 szeptember havi cikkek
Kamránk kincsei

Kamránk kincsei

Szeretsz finom és egyben egészséges befőtteket készíteni? Emellett hangsúlyt fektetsz arra is, hogy a polcodon sorakozó befőttek szépek és gusztusosak legyenek? Akkor a Kamránk kincsei versenyt Neked találtuk ki! Hozd el a kedvenc befőttedet a XIV. Ökovásár és Egészségnapra szeptember 28-án és add le a... Tovább »
Diószüret

Diószüret

Az ősz csonthéjas gyümölcse, a dió sokak asztalán helyet kap, mivel változatos formában fogyasztható, illetve felhasználható. A dióbél egészben, megtörve, megdarálva finom ételek alkotórésze lehet, de a héját akár figurák, díszek, dekorációk készítésére is kipróbálhatjuk. Emlékeimben még elevenen élnek nagymamám szavai, amikor látogatásunk alkalmával beszámolt... Tovább »
Glamping

Glamping

Glamping, avagy egy új műfaj Magyarországon! A glamping szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából keletkezett: a stílusos, illetve luxuskempingezést jelöli, ahol az összes kiegészítő stílusos, kényelmes és azt a célt szolgálja, hogy egy magasabb komfortfokozatba repítsen a megszokott kempingezésnél. A glamping szabad és... Tovább »