Polgár Kertészet

Termék: gyümölcslé, zöldséglé, dísznövény

Név: Polgár Károly

Cím: 8230 Balatonfüred, Muskátli út 23.
Telefon: 06-30-204-3600, 06-20-576-0362
E-mail: polgar_kerteszet@freemail.hu
Weboldal: www.polgarkerteszet.fw.hu

Kertészetünket 2004-ben alapítottuk. A család visszaszerzett földjein,a szakértelem és a több mint 10 éves tapasztalatnak hála mára már 27 hektáron gazdálkodunk Csikvándon családi gazdaságként. Kertészetünk korszerű locsolórendszerrel van felszerelve és többek között működtet egy hűtőházat is, a gyümölcsök megromlásának megelőzésére. Környékünk mikroklímája és talaja lehetővé teszi, hogy magas beltartalmú gyümölcsöket termeljünk.
Rendszeresen járjuk a piacokat termékeinkkel és hetente többször is szállítunk gyümölcsöt balatonfüredi központunkba. Minden gyümölcs érési főszezonjában “Szedd magad!” akciókat szervezünk!!! Sőt mi több, gyümölcseinket most már 100%-os “gyümölcsnektár” formájában is élvezhetik mindazok, akik igazán figyelnek arra, hogy amit isznak ne csak finom, hanem egészséges is legyen. Termékeink megvásárolhatóak telephelyünkön, balatonfüredi központunkban, valamint piacokon és vásárokban. (pl. Magyarok Szövetsége vásárain: Veszprém, Káptalantóti, Örvényes, Tihany stb.)

A natúrlevek csak azt tartalmazzák, amit a gyümölcsökből ki lehet nyerni! Hozzáadott vizet, cukrot, tartósítószert NEM tartalmaznak!

Az alábbi ízekben kaphatók termékeink: Feketebodza, körte, sárgabarack, őszibarack, eper, meggy, sütőtök, vegyeszöldség, alma, cékla, szőlő.

A tartósítás hőkezeléssel történik 76 Celsius fokon. Csomagolása a praktikus Bag-in box csomagolóanyaggal történik, mely áll egy belső hőálló, vákuum csappal felszerelt zsákból és egy külső merev dobozból( 5 literes kiszerelés). A csap biztosítja, hogy a felbontás és használat közben levegővel ne érintkezzen a bennlevő gyümölcslé, így megromlani nem tud. Termékeink az általunk termelt gyümölcsök és zöldségek felhasználásával készülnek. A termékekben a címadó gyümölcsök 50-60%-ban találhatók, kiegészítő és ízesítő gyümölcsök 40-50%-ban. (pl. Őszibarack+Alma, Bodza+ Feketeribizke,)

Eltarthatóság: 1 év (felbontás után min. 2 hónap), hűtést nem igényel

Energiatartalom: 1 pohár (2dl) gyümölcslé 406,6 KJ / 96,8 kcal

Ha szeretne belekóstolni az igazi magyar napérlelte gyümölcsökbe, vagy hangulatosabbá tenni kertjét néhány dísznövénnyel jó helyen jár!