Villa Fiore


Név: Villa Fiore / Tóth Gruber Nikolett és Viktor

Cím: 8318 Lesencetomaj HRSZ 0306, Gubacsi malom
Telefon: +36 20 259 2330
E-mail: lavillafiore@gmail.com
Weboldal: www.villafiore.hu

A Villa Fiore-a Borvidék Romantikus Arca, magánszállás a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban.

Kikapcsolódás és elvonultság egy csipetnyi mediterrán hangulattal fűszerezve. Az első a környék különleges hangulatú szállásai közül, ahol a vendég mindent megtalál, ami kellemessé teszi a nálunk töltött időt. Barátságos mérete és a szolgáltatások sokszínűsége megkülönbözteti a tömegturizmust generáló nagy szállodáktól és kiemeli a hozzánk hasonló méretű szálláslehetőségek közül.

Kényelmes szobák, egyedi berendezéssel. Hangulatok, színek, kifinomult részletek, meghittség, kellemes zugok, csendes, otthonos sarkok biztosítják mindenkinek a nyugodt pihenést.

A gondozott, puha gyep közepén vegyszermentes BIO fürdőtó, patakparti, csillagfényes pezsgőfürdő, strandröplabda és petang pálya, fedett medence és finn szauna kínál szórakozási lehetőséget.

A téli kertben vagy a lugasban olvasgathat, játszhat, beszélgethet vagy a fűzfák alatt esetleg a kandalló melett kóstolgathatja finomságainkat.

A gazdag reggeli mellett a környék kistermelőitől beszerzett alapanyagokból naponta megújuló ételekválasztékot készítünk, fogásainkat kertünk fűszereivel ízesítjük.

Gazdag borválasztékunkba a Somló és Badacsony, Lesencetomaj lankái, a Szent György hegy és a Csobánc legjobb pincéiből válogatunk.

Intimitásának és méretének köszönhetően a Villa Fiore kitűnően alkalmas kisebb baráti, családi, céges rendezvények megszervezéséhez.

Bortúrák, kerékpáros, kultúrális kirándulások egyedülálló kiindulópontja, a Badacsony, Tapolca, Keszthely, Sümeg által határolt táj szívében, a Káli-medence szomszédságában. A környék egész évben a tartalmas, aktív, élményteli kikapcsolódás lehetőségét nyújtja

We cannot display this gallery