Conte Interior - egy történet története

Semmi kétség sem fér hozzá, hogy a vidéki lakberendezés virágkorát éli, gondoljunk akár a magyar népi bútorokra, vagy a francia, olasz és angol vidéki stílusra. Nemrégiben egy kicsi bolt nyílott, egy igazi gyöngyszem a stílus rajongóinak, melynek története van. Nem csak a szó klasszikus értelmében, hanem máshogyan is. Története, melyet most Ti is megismerhettek, méghozzá a tulajdonostól. És hogy hogyan kapcsolódik mindez a mi Balaton-felvidékünkhöz? Az is kiderül a cikkből.

“Két évvel ezelőtt egy olaszországi nyaralás alkalmával az Assisitől néhány kilométerre eső Passignano sul Trasimeno településen jártam, ami egy igazi kis gyöngyszem a Trasimeno-tó partján. A nap perzselt, már javában zajlott a szieszta, amikor rábukkantam egy még nyitva tartó aprócska üzletre, ahová belépve az volt az érzésem, mintha egy mesevilágba csöppentem volna. A szebbnél szebb vintage bútorokkal berendezett kecses enteriőr, a lágy textilek, az antikolt fa csecsebecsék azonnal magukkal ragadtak és tulajdonképpen azóta sem engednek.

Egy olyan ember számára, aki szereti a szépet, mindig meghatározó élmény valami olyasmivel találkozni, ami nem része a hétköznapjainak, márpedig ez az irány akkor még csak nyomokban volt jelen Magyarországon és még most is csak elvétve találkozni vele. Sem üzleti, sem lakberendezői tapasztalatom nem lévén egy évbe telt, mire meggyőztem magam arról, hogy akár én is lehetnék ennek a vonalnak az egyik képviselője itthon, így született meg a Conte Interior, ami eddig show roomként üzemelt Budapest belvárosában, a nyárra viszont leköltözött Balatonfüredre a Gombás Kúriába, ami igazi autentikus környezetet biztosít a Franciaországban és Olaszországban készült lakberendezési tárgyak számára. A Conte jelentése történet/mese. Tulajdonképpen a kínálat stílusából adódóan mindenképpen idegen hangzású névre volt szükség. A megvalósulás és a valóra vált álom pedig az én mesevilágom, így született meg a név: a Conte.”

Ha lehetőségetek engedi, tessék megadni mindennek a módját, megélni, és nem átélni a pillanatokat! Látogassatok el a nyár folyamán a Gombás Kúriába, vagy a Conte Interior webáruházába. Szeretettel vár Benneteket Pintér Ildikó!

disposable face mask one way valves, firming face mask reviews, nerf face shield, shin black costco, cpap machine face mask, what materials are n95 masks made out of, respirator mask indoor spray painting, 3m mask for 75scp100l, lush face masks diy, n95 mask for herpes zoster, greek face masks, jackson safety face shield 34 40, msa safety works respirator, ski masks with scary face, respirator mask indoor spray painting, small business coronavirus response, vre transmission n95, dog face medical mask, uvex bionic face shield service life, respirator mask for cold weather, what type fabric surgical mask, 3m mask elastic, whiye dust proof face mask, clay mask face, face mask sheet benefits, face shield yamaha y10 helmet, man 1 man oil cvs, best medi, anti dust mask online, 3m 1860 n95 healthcare mask, diy tightening face mask, how do you fit test an n95 on a portacount 8038, niosh approved n95 particulate respirator mask, white plastic face masks,