Április-Köszöntő

Április a rügyfakadás hónapja. A buja, tobzódó májust megelőző titkokkal, reményekkel teli hónap, mikor a lüktető természet a nagy robbanásra vár. Apró virágok bontják ki szirmaikat; a tulipán, a nárcisz és a jácint bódító illatával tölti meg a levegőt. Az ember óhatatlanul átveszi a természet megújulásra kész energiáit, a test és a lélek frissülésre vágyik. Szinte rosszul esik a szobában maradni, mikor odakint szikrázó napsütésben madarak szédítő csivitelése vár.

Kedves Olvasó!

Most induló weboldalunk az április reményeit hordozza magában. Bizakodva tekintünk előre, remélve, hogy Olvasóink örömüket lelik majd a “MAGAZIN”-ban található cikkek olvasásában, ötleteink, tanácsaink segítik majd a mindennapokat színesebbé tenni, legyen az vidéken vagy a nagyváros forgatagában. Külön figyelmükbe ajánljuk az „ AJÁNLÓ” menüsort, ahol a balaton-felvidéki programokról, szálláslehetőségekről, éttermekről, borászatokról, szakemberekről,kistermelőkről, kézművesekről és üzletekről kaphatnak naponta bővülő tájékoztatást. Várjuk észrevételeiket, hozzászólásaikat az oldal tartalmával, működésével kapcsolatban. Minden építő kritikát szívesen veszünk.

Ajánljuk oldalunkat mindazoknak, akik hisznek a vidék természet adta erejében, a termelő kétkezi munkájában, a közösség összefogásában. Találkozzunk mindennap!

Petrik Ida és Simon Orsolya alapítók