A Vidéki Élet Magazint – www.videkielet.hu – (továbbiakban Weboldal) a PCB Design Kft. (továbbiakban Szolgáltató) üzemelteti.

Olvasóinkra vonatkozó felhasználási feltételek:

A Vidéki Élet Magazinban – www.videkielet.hu – megjelenő tartalom (beleértve a szöveges és képi tartalmat) felhasználása kizárólag a szerkesztők előzetes hozzájárulásával történhet. Olvasóink a Magazin cikkeihez és az Ajánló tartalmához Hozzászólást írhatnak, mely a szerkesztő engedélyezését követően olvasható az oldalon. Oldalunkon törekszünk hiteles és pontos információk megjelenítésére, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon elhelyezett hirdetések tartalmáért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Ajánlóba regisztrálókra vonatkozó felhasználási feltételek: a Regisztrálóknak menüpont alatt olvasható.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármikor aktualizálja, felülvizsgálja, kiegészítse és egyéb módon módosítsa a jelen felhasználási feltételeket az oldalon elérhető szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan. A frissítések, felülvizsgálatok, kiegészítések, módosítások azonnal hatályba lépnek és a felhasználási feltételek részét képezik. Felhasználó kötelezettsége, hogy időről időre áttekintse a felhasználási feltételek esetleges módosításait. Amennyiben a változtatások megjelenését követően továbbra is igénybe veszi a szolgáltatást, az azt jelenti, hogy elfogadja a módosításokat és egyetért azokkal.