Vidéki Élet Magazin

Ajánlóról

Az Ajánló létrehozásának célja egy olyan adatbázis kiépítése, mely a Balaton-felvidéken élőknek és az idelátogatóknak nyújt segítséget a mindennapi életben és a tartalmas kikapcsolódásban. Emellett a helyi szolgáltatóknak és termelőknek megjelenési lehetőséget biztosít. A fentieket szemelőtt tartva állítottuk össze az Ajánló kategóriát.

Ingatlan: oldalunk egyedülállóan csak vidéki stílusú ingatlankínálattal rendelkezik. Kifejezetten vidéki stílusú ingatlanok hirdetésére biztosítunk lehetőséget a Balaton-felvidék és környékéről. Régi és új eladó ingatlanokat egyaránt elhelyezünk az oldalon, amennyiben vidéki stílusban épültek. Emellett eladó építési telkek hirdetésére is van lehetőség. Ingatlan hirdetés feladásához kattintson ide.

Szakember: olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek a vidéki életforma megőrzésében, jártasak régi házak felújításában, előnyben részesítik a természetes anyagok használatát és a környezetbarát technológiákat. Regisztrációhoz kattintson ide.

Gasztronómia és bor: vidéki hangulatú éttermek és borászatok regisztrációját várjuk elsősorban. Előnyben részesítjük azon éttermeket, melyek törekszenek a helyi alapanyagok használatára. Családbarátak, mozgáskorlátozottaknak is elérhetők, illetve működésük során figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat. Regisztrációhoz kattintson ide.

Szálláshely: várjuk azon szálláshelyek regisztrációját, melyek vidéki stílusban épültek és kerültek berendezésre. Ahol a látogatók belekóstolhatnak a vidéki életbe és netán az ételekbe is. Regisztrációhoz kattintson ide.

Vásárlás: a Vásárlás kategóriába várjuk termelők és kézművesek regisztrációját. Emellett olyan üzleteket, melyek termékei, szolgáltatásai a vidéki életformával kapcsolatosak (pl.: antikvitás, kertészet, rétesbolt, biobolt, lakberendezés stb.) Termelők regisztrációja itt. Kézművesek regisztrációja itt. Üzletek regisztrációja itt.

Kikapcsolódás: várjuk rendezvények regisztrációját, melyek a vidéki hagyományokkal, élettel kapcsolatosak (pl.: folklór programok, piac, kézműves vásár, népi fesztiválok, falunapok, ünnepi programok, hagyományőrző programok, hangversenyek). Emellett lehetőség van állandó, vagy időszakos programlehetőségek megjelenésére is (pl.: lovaglás, disznótoros hétvége). Regisztrációhoz kattintson ide.

Ha szeretné oldalunkon hirdetni eladó ingatlanját, vagy terméke, szolgáltatása az alábbi kategóriákba esik, netán programot szervez a Balaton-felvidéken, örömmel várjuk regisztrációját!

Kiemelt ajánló

Az oldalon létrehoztunk egy kiemelt ajánlót, mely az Ajánlóban szereplők kiemelt hirdetési felülete. Az ebben való megjelenés feltétele a sikeres regisztráció.

ugrás fel

Regisztráció

Az Ajánlóba való bekerüléshez regisztrációra van szükség. A regisztráció menete:

  1. Válassza ki és töltse ki a megfelelő regisztrációs lapot!
  2. Mielőtt elküldi regisztrációs lapját, fontos, hogy figyelmesen olvassa el a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi információkat, és a regisztráció lapon jelölje meg azok elfogadását.
  3. A sikeres regisztrációról automatikus visszajelzést küldünk, amennyiben ez nem érkezett meg, kérjük ismételje meg a regisztrációt, vagy lépjen velünk kapcsolatba, örömmel segítünk!
  4. 3 munkanapon belül visszajelzünk, hogy megfelel-e a regisztráció a videkielet.hu Felhasználási feltételeinek. Ha szükség van a regisztrációs lap módosítására, azt is megküldjük. Amennyiben gyorsított elbírálás szükséges (pl.: program közelsége miatt), kérjük jelezze a regisztrációs lap elküldésekor és igyekszünk kérésének eleget tenni.
  5. 5 munkanapon belül, ha megfelelő a regisztrációs lap, felkerül a videkielet.hu oldalra!
  6. Amennyiben fizetős szolgáltatást választott, a megadott számlázási címre megküldjük az átutalásos számlát. Amennyiben a fizetési határidőig a számla nem kerül kiegyenlítésre, az adatokat töröljük az Ajánlóból.

 

ugrás fel

Regisztrációs lapok

Az Ajánlóba való bekerüléshez a megfelelő regisztrációs lap kitöltése szükséges. A regisztrációs lap kitöltése előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi információkat! A regisztrációs lapok online itt tölthetők ki:

Ingatlant hirdetek

Szakember vagyok

Éttermet üzemeltetek, borászatom van

Szálláshelyet üzemeltetek

Termelő vagyok

Kézműves vagyok

Üzletem van

Programot ajánlok

ugrás fel

Díjszabás

Az Ajánlóban található kategóriák díjszabása:

Ingatlan: egy ingatlan hirdetése 6 darab fényképpel 2000 Ft + áfa/3 hónap. Ingatlan irodáknak egyedi díjszabás, ajánlatunkat kérje Petrik Idától a petrik@videkielet.hu e-mail címen!

Szakember, Gasztronómia és bor (éttermek és borászatok), Szálláshely, Vásárlás (termelők, kézművesek, üzletek): 4000 Ft + áfa/év

Kikapcsolódás (programok): non-profit szervezetek programjai és ingyenes rendezvényeknek ingyenes, egyéb esetben 4000 Ft + áfa/program, rendezvény. Állandó programok esetében a díj egy évre vonatkozik. Évente több programot hirdető szervezeteknek egyedi díjszabás, ajánlatunkat kérje Petrik Idától a petrik@videkielet.hu e-mail címen!

Kiemelt ajánló

A Kiemelt ajánlóban való megjelenés minden kategória esetén 4000 Ft + áfa/ hónap.

 

A díjszabás határozatlan időre érvényes, annak változtatási jogát a Szolgáltató fenntartja.

ugrás fel

Adatvédelem

A www.videkielet.hu oldalt (a továbbiakban Weboldal) a PCB Design Kft. (székhely: 8230 Balatonfüred, Huszka Jenő u.24.) üzemelteti.

A weboldalra látogatók (továbbiakban Felhasználó) az oldalt ingyenesen megtekinthetik anélkül, hogy bármilyen személyes adatot meg kellene adniuk. A weboldal adatbázisába való bekerüléshez a Regisztrálóktól a Szolgáltató olyan adatokat kér el, melyek személyes adatoknak minősülnek. A Szolgáltató A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja aRegisztráló adatait kezelni és nyilván tartani. A Szolgáltató kérte felvételét az Adatvédelmi nyilvántartásba. A Szolgáltató a Regisztráló személyes adatait más számára nem teszi hozzáférhetővé (kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit) a Regisztráló jóváhagyó hozzájárulása nélkül. Az Szolgáltató bármikor a Regisztráló rendelkezésére áll a nála tárolt adatokkal kapcsolatban, arról tájékoztatást ad. A Regisztrálónak lehetősége van adatainak módosítására. Amennyiben a Regisztráló az adatkezelés tekintetében a Szolgáltató részéről nem megfelelő magatartást vél fölfedezni, abban az esetben kérjük, hogy mielőbb jelezze azt Szolgáltató felé.

Szolgáltató az adatvédelmi nyilvántartásba való bejelentkezési kötelezettségének eleget tett.

 

ugrás fel

Felhasználási feltételek

A www.videkielet.hu oldalt (a továbbiakban Weboldal) a PCB Design Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) üzemelteti.

Jelen felhasználási feltételek jelentik az Ön és a  Szolgáltató között létrejött szerződést, amelynek feltételei az irányadóak az ellenérték fejében igénybe vehető szolgáltatások használatára vonatkozóan. Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen felhasználási feltételeket. Amennyiben igénybe kívánja venni az általunk kínált szolgáltatások bármelyikét, úgy el kell fogadnia és be kell tartania a felhasználási feltételeket.

A regisztrációs lap kitöltésével létrejövő megállapodás feltételei:

Szerződő felek:

Regisztráló: az űrlapot kitöltő személy vagy szervezet

Szolgáltató: a www.videkielet.hu portál üzemeltetője, a Tramontana Consulting Kft. ( a céget képviseli: Petrik Ida és Simon Orsolya ügyvezetők)

Szolgáltató az Ajánló egyes kategóriára meghatározott díjszabást alkalmaz, melyet a Díjszabás menüpont tartalmaz. Regisztráló elfogadja a regisztrációs lapjának megfelelő díjat, számlázási adatait Szolgáltató rendelkezésére bocsátja, továbbá a díjat számla ellenében megfizeti. Szolgáltató akciókkal kedvezményes vagy ingyenes megjelenést biztosít esetenként, melyről aktuális információ a Díjszabás menüpontban érhető el.

Regisztráló az adatvédelmi tájékoztatást megismerte és elfogadta.

Regisztráló elfogadja, hogy az Ajánlóba való bekerüés nem automatikus, hanem szerkesztői engedélyezés alapján történik.

A regisztrációs lap elküldésével megvalósuló szerződés az elküldés dátumával kezdődik és aláírás nélkül érvényes. Jelen szerződés magyar nyelven kerül megkötésre, valamint a hatályos jogszabályok alapján nem minősül írásban foglalt szerződésnek, iktatásra sem kerül.

Regisztráló kötelezi magát, hogy a regisztrációs lapon közölt információkban, adatokban bekövetkező esetleges változásról 5 munkanpon belül Szolgáltatót értesíti. Szolgáltató köteles a tájékoztatást követően 5 munkanapon belül a szükséges módosításokat elvégezni.

Regisztráló kijelenti, hogy a regisztrációs lapon közölt információk megfelelnek a valóságnak. A közzétett információkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármikor aktualizálja, felülvizsgálja, kiegészítse és egyéb módon módosítsa a jelen felhasználási feltételeket az oldalon elérhető szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan. A frissítések, felülvizsgálatok, kiegészítések, módosítások azonnal hatályba lépnek és a felhasználási feltételek részét képezik. Felhasználó kötelezettsége, hogy időről időre áttekintse a felhasználási feltételek esetleges módosításait. Amennyiben a változtatások megjelenését követően továbbra is igénybe veszi a szolgáltatást, az azt jelenti, hogy elfogadja a módosításokat és egyetért azokkal.

 

ugrás fel

Hirdetési információk

Oldalunkon az Ajánlótól függetlenül többféle hirdetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek.

Banner elhelyezése és pr cikk megjelenése a Magazinban. A hirdetési formátumokról és a díjszabásról bővebb információ kérhető Petrik Idától a petrik@videkielet.hu e-mailcímen.

 

ugrás fel