Az Ajánló létrehozásának célja egy olyan adatbázis kiépítése, mely a Balaton-felvidéken élőknek és az idelátogatóknak nyújt segítséget a mindennapi életben és a tartalmas kikapcsolódásban. Emellett a helyi szolgáltatóknak és termelőknek megjelenési lehetőséget biztosít. A fentieket szemelőtt tartva állítottuk össze az Ajánló kategóriát.

Ingatlan: oldalunk egyedülállóan csak vidéki stílusú ingatlankínálattal rendelkezik. Kifejezetten vidéki stílusú ingatlanok hirdetésére biztosítunk lehetőséget a Balaton-felvidék és környékéről. Régi és új eladó ingatlanokat egyaránt elhelyezünk az oldalon, amennyiben vidéki stílusban épültek. Emellett eladó építési telkek hirdetésére is van lehetőség. Ingatlan hirdetés feladásához kattintson ide.

Szakember: olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek a vidéki életforma megőrzésében, jártasak régi házak felújításában, előnyben részesítik a természetes anyagok használatát és a környezetbarát technológiákat. Regisztrációhoz kattintson ide.

Gasztronómia és bor: vidéki hangulatú éttermek és borászatok regisztrációját várjuk elsősorban. Előnyben részesítjük azon éttermeket, melyek törekszenek a helyi alapanyagok használatára. Családbarátak, mozgáskorlátozottaknak is elérhetők, illetve működésük során figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat. Regisztrációhoz kattintson ide.

Szálláshely: várjuk azon szálláshelyek regisztrációját, melyek vidéki stílusban épültek és kerültek berendezésre. Ahol a látogatók belekóstolhatnak a vidéki életbe és netán az ételekbe is. Regisztrációhoz kattintson ide.

Vásárlás: a Vásárlás kategóriába várjuk termelők és kézművesek regisztrációját. Emellett olyan üzleteket, melyek termékei, szolgáltatásai a vidéki életformával kapcsolatosak (pl.: antikvitás, kertészet, rétesbolt, biobolt, lakberendezés stb.) Termelők regisztrációja itt. Kézművesek regisztrációja itt. Üzletek regisztrációja itt.

Kikapcsolódás: várjuk rendezvények regisztrációját, melyek a vidéki hagyományokkal, élettel kapcsolatosak (pl.: folklór programok, piac, kézműves vásár, népi fesztiválok, falunapok, ünnepi programok, hagyományőrző programok, hangversenyek). Emellett lehetőség van állandó, vagy időszakos programlehetőségek megjelenésére is (pl.: lovaglás, disznótoros hétvége). Regisztrációhoz kattintson ide.

Ha szeretné oldalunkon hirdetni eladó ingatlanját, vagy terméke, szolgáltatása az alábbi kategóriákba esik, netán programot szervez a Balaton-felvidéken, örömmel várjuk regisztrációját!

Kiemelt ajánló

Az oldalon létrehoztunk egy kiemelt ajánlót, mely az Ajánlóban szereplők kiemelt hirdetési felülete. Az ebben való megjelenés feltétele a sikeres regisztráció.

Sarebbe in grado di riabilitare la vascolarizzazione peniena in maniera stabile anche una volta concluso il trattamento. I pazienti con fegato e malattie renali possono prendere questa rete rigorosamente solo dopo una visita ad uno specialista e all’esame, dovresti contattare il medico, ho trovato il Viagra 60 mg.