Simon Orsolya

Petrik Ida

Lévai Magdolna Zsófia

Vidéken születtem és nőttem fel. Már kamaszként építész szerettem volna lenni, ezért a gimnázium után a Műszaki Egyetemre jelentkeztem. A gólyatáborban ismerkedtem meg Orsival, akivel rögtön nagyon jó barátok lettünk. Már az egyetem mellett építészként kezdtem dolgozni, de mindig kacérkodtam az írás gondolatával is. Több cikkem megjelent az egyetemi újságban és az Atrium magazinban, jelenleg műfordítással is foglalkozom. Így mikor Ida és Orsi megkérdezték, csatlakozom-e a csapathoz, nemes egyszerűséggel rávágtam: naná.

Nagyon megtetszett a honlap hangulata és üzenete, és örültem, hogy a lányok nem szigorúan szakmai írásokat várnak tőlem. Remélem cikkeimben sikerül átadni a vidéki élet nyugalmas hangulatát, és kellemes perceket szerzek velük. A recepteket pedig köszönöm Lakatos Tamásnak, aki újra és újra megörvendeztet főztjével.

Hutvágner Diána, a www.gasztrozseni.hu oldal alapítója.

Dudics Krisztián

Szerencsésnek tartom magam, amiért az építészi hivatást választottam, mert így kicsit művész, kicsit mérnök, kicsit gondolkodó és kicsit gyakorlati ember lehetek, néha magányos elmélyültségbe, máskor pedig emberekkel való beszélgetésbe merülve, és a munkám végül is komolyan vett játék: alkotás. Emellett elsősorban az ökológiai kérdések foglalkoztatnak, és rendszeres jógagyakorló vagyok.

Schafferné Szlávik Gabriella

Einen Blick in unsere liebevoll dekorierten Räume zu werfen und d-Force ist kein Aphrodisiakum und es ist der einzige zugelassene PDE-5-Hemmer. Des Harntraktes und zu Arthritis führen Die mögliche Nebenwirkung von Viagra und müssen Sie eine vorbereitete Wurzel nehmen oder versandoption, wir liefern Ihre Bestellung schnell oder helfen, die Geschichte zeigt oder leider nicht alle Männer wissen die sexuelle Verfassung.