A Vidéki Élet Magazint – www.videkielet.hu – (továbbiakban Weboldal) a PCB Design Kft. (továbbiakban Szolgáltató) üzemelteti.
A Weboldalra látogatók (továbbiakban Felhasználó) az oldalt ingyenesen megtekinthetik anélkül, hogy bármilyen személyes adatot meg kellene adniuk. A weboldalon a látogatóknak lehetőségük van hírlevél feliratkozásra. A weboldal adatbázisába való bekerüléshez a Regisztrálóktól a Szolgáltató olyan adatokat kér el, melyek személyes adatoknak minősülnek. A Szolgáltató A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja a hírlevél feliratkozó és a Regisztráló adatait kezelni és nyilván tartani. A Szolgáltató kérte felvételét az Adatvédelmi nyilvántartásba. A Szolgáltató a hírlevél feliratkozó és a Regisztráló személyes adatait más számára nem teszi hozzáférhetővé (kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit) a hírlevél feliratkozó és a Regisztráló jóváhagyó hozzájárulása nélkül. A Szolgáltató bármikor a Regisztráló rendelkezésére áll a nála tárolt adatokkal kapcsolatban, arról tájékoztatást ad. A Regisztrálónak lehetősége van adatainak módosítására. Amennyiben a hírlevél feliratkozó vagy a Regisztráló az adatkezelés tekintetében a Szolgáltató részéről nem megfelelő magatartást vél fölfedezni, abban az esetben kérjük, hogy mielőbb jelezze azt Szolgáltató felé.

A Szolgáltató adatvédelmi azonosítója: Szolgáltató az adatvédelmi nyilvántartásba való bejelentkezési kötelezettségének eleget tett.

 

Son como pastillas, lo compran en la farmacia online y se lo administran para que les dure el tiempo que necesitan, gracias a estos rasgos. A causa de las peculiaridades individuales cada organismo puede reaccionar de forma diferente en las sustancias activas de la misma clase, enrojecimiento de la piel. Viagra siempre proporciona una erección fuerte independientemente del consumo de alcohol, la carga de https://vortice-farmacia.com/ trabajo en el trabajo.