Készíts ételt szívvel-lélekkel, termelj zöldséget, gyümölcsöt szeretettel, vásárolj hazait termelőktől, ha csak teheted!

Konyhánk és kamránk

Milyen egy vidéki konyha? Bevált receptek, befőzés, saját termesztésű gyümölcsök és zöldségek, termelői piacok, minden egy helyen!
Nagymama lekvárja

Nagymama lekvárja

Nagymama lekvárja sárgabarackból és szilvából készült. Üstben az udvaron vagy bent a sparhelten főzték. Tartósítószer híján a lekvárfőzés egész napos tevékenység volt és sok helyen ünnep is. Sokszor...

bővebben

Hirdetés

Programok vidéken

Legújabb cikkeink

Rovatok

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Hirdetések
Esküvői fotózás redphoto.hu

Jeles Napok

Augusztus

AZ ÚJ KENYÉR HAVA     Az Új kenyér azért új, mert a friss búzából készül. Aratóünnepet rendeztek, ahol az emberek hálájukat fejezték ki a jó termésért. Az Új kenyeret megáldották, majd szétosztották az emberek...

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!