Befőzés

Befőzés idején inspirálódj tőlünk! Lekvárfőzés, savanyítás, aszalás, fűszernövény szárítás. Bevált receptekkel várunk! Tegyük el a nyarat közösen!
Nagymama lekvárja

Nagymama lekvárja

Nagymama lekvárja sárgabarackból és szilvából készült. Üstben az udvaron vagy bent a sparhelten főzték. Tartósítószer híján a lekvárfőzés egész napos tevékenység volt és sok helyen ünnep is. Sokszor...

bővebben

Hirdetés

Programok vidéken

Legújabb cikkeink

Hirdetés

Rovatok

Jeles Napok

Augusztus

AZ ÚJ KENYÉR HAVA     Az Új kenyér azért új, mert a friss búzából készül. Aratóünnepet rendeztek, ahol az emberek hálájukat fejezték ki a jó termésért. Az Új kenyeret megáldották, majd szétosztották az emberek...

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!