Egy sokoldalú feltét, a kolbászmártás receptje
A kolbászmártás egy igazán hasznos és sokoldalúan használható feltét, ami nem csak ízletes, de nagyon egyszerűen el is készíthető. Üvegben hűtőben eláll és kiváló kísérője lehet krémleveseknek, főzelékeknek. Pirítós, szendvics tálalását is szuperül feldobja.
Hozzávalók a kolbászmártáshoz
- 100 g kolbász
- 200 ml víz
- 20 g sűrített paradicsom
Tipp!
A kolbászmártás felhasználásának csak a fantázia szabhat gátat. Fantasztikus feltét krémleves, főzelék tálalásánál, de pizzakrém és melegszendvics alapjául is szolgálhat.
Köszönjük a kolbászmártás receptjét dr. Szterényi Annának, a Montem Vendégház tulajdonosának.
A kolbászmártáshoz hasonló, kipróbált recepteket találsz RECEPT rovatunkban.
Neked ajánljuk
Beszélgessünk a szőnyegekről – interjú egy igazán otthonos témában
Akár otthon dolgozunk, akár csak pihenni térünk haza, az ősz mindig...
Egyedi igényekre egyedi stílussal válaszol Takács Tímea faldekor művész
Takács Tímea, a Timi Wall Art alapítójának lendületes, vidám...
Vidéki rendezvényhelyszínek céges karácsonyokhoz
A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre több cég keresi az ideális...
„Láthatóvá tenni a csendet” – Interjú Miklós Hajnal képzőművésszel
„FlowBalaton alkotói portrék” sorozatunkban ezúttal Miklós Hajnalt...
Másodérésből első osztályú fűszeres füge chutney
Nem is lehetne szebb nyitánya az ősznek, mint a füge másodérése és...
Így készül a szilvalekvár sütőben.
Dédnagymamáink, nagymamáink jóval népesebb családokban éltek, mint...