Egy sokoldalú feltét, a kolbászmártás receptje

Konyhánk és kamránk , Receptek

A kolbászmártás egy igazán hasznos és sokoldalúan használható feltét, ami nem csak ízletes, de nagyon egyszerűen el is készíthető. Üvegben hűtőben eláll és kiváló kísérője lehet krémleveseknek, főzelékeknek. Pirítós, szendvics tálalását is szuperül feldobja.

Hozzávalók a kolbászmártáshoz

  • 100 g kolbász
  • 200 ml víz
  • 20 g sűrített paradicsom

A kolbászmártás elkészítése

Olajon megpirítjuk a kolbászhúst.

Felöntjük a vízzel és a sűrített paradicsommal.

Hirdetés

Pár percig forraljuk, majd turmixoljuk.

Tipp!

A kolbászmártás felhasználásának csak a fantázia szabhat gátat. Fantasztikus feltét krémleves, főzelék tálalásánál, de pizzakrém és melegszendvics alapjául is szolgálhat.

 

Köszönjük a kolbászmártás receptjét dr. Szterényi Annának, a Montem Vendégház tulajdonosának.

A kolbászmártáshoz hasonló, kipróbált recepteket találsz RECEPT rovatunkban.

Hirdetés

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!