Kiss-Henézi Guesthouse

Régió

Észak-Magyarország

Szállás típusa

Vendégház

Település

Mád

Cím

Rákóczi utca 32.

Weboldal

https://www.mad.kissheneziguesthouse.com/

Telefonszám

+36 30 358 4716

Email cím

mad@kissheneziguesthouse.com

Három, a megszokottnál nagyobb méretű szobánk és egy lakosztályunk ideális családosoknak, valamint baráti társaságoknak közös időtöltésre. A lakosztályban két személyes finn szauna működik, amelyben beépített hangszórók és erősítők biztosítják az üvegajtón keresztül nézhető széles képernyős televízió tökéletes hanghatását. A lakosztályban szekrénybe épített széf is vendégeink rendelkezésére áll, hogy értékeiket biztonságban tudhassák. A házat csak egyben, egy társaságnak (legfeljebb 12 fő) tudjuk kiadni. Igény esetén házias jellegű finom reggelit biztosítunk. A külön beépített borhűtővel rendelkező étkező vendégeink számára a közös étkezés lehetőségét kínálja, ami az esti társasjátékhoz, illetve beszélgetéshez, borozáshoz remek helyszín. Közös együttlétre, mozizásra ajánljuk a kényelmes kanapéval, fotelekkel, nagyméretű párnával, gyönyörű cserépkályhával, óriás képernyős tv-vel felszerelt, igazán hangulatos nagy méretű nappalink. A cserépkályha begyújtásával varázslatos, családias, bensőséges hangulatot tudnak vendégeink teremteni.

Az étkező és a nappali közös tágas verandájáról gyönyörű kilátás nyílik a zöldellő, romantikus kertre, valamint a Szentháromság templomra.
Amennyiben kisgyermekkel érkeznek, szálláshelyünk gyermekmegőrzést tud szervezni, amely a felnőttek pince programjaihoz is jelentős segítséget jelent. A gyerekek számára, kreatív, alkotó, kézműves játékokkal teli foglalkozást szervezünk. A játékok és az azokhoz szükséges alapanyagok rendelkezésre állnak. A gyermekfelügyelet és étkeztetés árazása egyedi elbírálású, mely a megőrzés hosszától és létszámától függ.

Térkép

Szállások a közelben

Neked ajánljuk