Bor.Zene.Zala 2022 a zalaszabari Kányaváry Borbirtokon

Programajánló , Korábbi programok

2022. augusztus 13-án kerül megrendezésre a Bor.Zene.Zala Zalaszabaron

A Bor.Zene.Zala nevezhető akár ünnepnek is a családias hangulat, pazar kilátás és a remek programok révén. Lesz ugyanis Bagossy Brothers Company és Keresztes Ildikó koncert is, méghozzá a zenét csodálatos borokat kóstolgatva élvezhetik az ide látogatók. Különleges zalai borászok kínálata vár mindenkit a negyedik hegyi pikniken a zalaszabari Öreghegyen, a Kányaváry Borbirtokon.

A birtok fesztiváludvarában a vendégeknek a Zalai Borvidék két tájáról: a Csáfordi és a Kis-Balatoni térségből is lesz alkalmuk kóstolni, amit érdemes a Borsuli sátorban kezdeni, ahol a hozzáértők egy kis ízelítőt adnak a zalai kínálatból és egy kis gyorstalpalót a helyes kóstolás technikájáról.

Hirdetés

A fesztivál fő koncertje mellett hangulatos népzenei és akusztikus műsorokat is meghallgathatnak az ide látogatók, emellett pedig lesz művész sarok és vásár is.

A Bor.Zene.Zala fesztivál négy évvel ezelőtt indult útjára zalai borászok összefogásával, melynek célja elsősorban a térség turisztikai vonzerejének, illetve a zalai borászatok és boraik népszerűsítése volt.

Ahogy a fesztivál népszerűsége évről-évre növekszik, úgy a zalai borok is egyre nagyobb elismerést kapnak (például a Kányaváry Borbirtok a 2021-es Balatoni Borok Versenyén 9 éremmel a legeredményesebb borászat lett).

Bor.Zene.Zala Zalaszabar 2022

A Bor.Zene.Zala Fesztivál programja 2022-ben

14:00-16:00
Veiger Csabi akusztik

16:00-17:00
Kármentő Zenekar – zalai népzenékkel
Z-drums dob show

18:30-20:00
Keresztes Ildikó nagykoncert
Z-drums dob show

20:30-22:00
Bagossy Brothers Company

22:00-00:00
DJ Radnai

Fényképek és bővebb információ: kanyavary.hu

Neked ajánljuk