Elstartolt az idei Mosolybor jótékonysági licit

Életünk , Hírek , Portré

A fogyatékos emberek világnapján, december 3-án elindult az idei Mosolybor jótékonysági  licit.

Tíz Tokaj-Hegyalja iránt elkötelezett nőről, egy jótékonysági programról, több, mint 100 fogyatékkal élő emberről és Rólad szól a Mosolybor jótékonysági licit. Adományliciteddel Te is hozzájárulhatsz, hogy mosolyt csalj egy fogyatékosok otthonának lakói arcára.  A december  3-11. között zajló játékos, online gyűjtés keretében nagyértékű Mosolybor csomagok várnak gazdára.

Palkó Gabriellának, a Mosolybor jótékonysági összefogás elindítójának régi vágya volt, hogy ne csak azoknak adjon mosolyt, akik koccintanak boraival, hanem olyanoknak is, akik ritkán jutnak örömteli pillanatokhoz. „Jó lenne az intézményben élő fogyatékos gyerekek és gyermeklelkű felnőttek napjait könnyebbé és színesebbé tenni.”

Mosolybor jótékonysági licit - Tokaj -  Hegyalja

Amikor 3 éve először lépte át egy intézmény kapuját, azonnal tudta, hogy jobb helyre nem is kerülhetnének az adományok. Sok esetben a bent élő lakók számára csupán az őket gondozók jelentik a családot, akik mérhetetlen elhivatottsággal végzik munkájukat, és mindent megtesznek azért, hogy otthont varázsoljanak ezeknek az ellátottaknak.  A Mosolybor borásznőkből, pincetulajdonosokból és a tokaji borvidékért dolgozókból álló elszánt csapata tevékenységével szeretne hozzájárulni ehhez a munkához, és szeretné a mosolyok számát szaporítani az intézményben. Listát készít, tervez, hogy minden napra jusson egy-egy örömet adó tárgy vagy élmény.

Készen állnak az idei licitre bocsátandó csomagok, amelyben a Mosolybor csapat borászainak különleges, olykor igencsak ritka tételei mellett Tóbiás Adrienn és dr. Mészáros Gabriella értékes könyvei is helyet kaptak. A két 12 tételes borcsomagon kívül (amelynek értéke külön-külön 150.000,-Ft) idén egy női csomag is készült, benne vállalkozónők különleges felajánlásai, értékes élményprogramjai.

 Aki megteszi a tétjét a december 3-11. között zajló liciten a Mosolybor Facebook oldalán, vagy adományoz a 16200010-10111606-00000000 számlaszámra (Tájoló Tradíció és Innováció Alapítvány), az támogatásával a Mosolybor csapat egész éves gondoskodó figyelmét segíti.

 A Mosolybor csapat tagjai:

 Árvay Angelika – Bodnár Marianna – Halász Viktória – Kulcsár Edit – Dr. Mészáros Gabriella – Palkó Gabriella – Rózsáné Szloboda Melinda – Szepsy Gabriella – Tóbiás Adrienn – Zsirai Kata

Kapcsolat: Palkó Gabriella: 06/70/6764380

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!