Egy sokoldalú feltét, a kolbászmártás receptje
A kolbászmártás egy igazán hasznos és sokoldalúan használható feltét, ami nem csak ízletes, de nagyon egyszerűen el is készíthető. Üvegben hűtőben eláll és kiváló kísérője lehet krémleveseknek, főzelékeknek. Pirítós, szendvics tálalását is szuperül feldobja.
Hozzávalók a kolbászmártáshoz
- 100 g kolbász
- 200 ml víz
- 20 g sűrített paradicsom
Tipp!
A kolbászmártás felhasználásának csak a fantázia szabhat gátat. Fantasztikus feltét krémleves, főzelék tálalásánál, de pizzakrém és melegszendvics alapjául is szolgálhat.
Köszönjük a kolbászmártás receptjét dr. Szterényi Annának, a Montem Vendégház tulajdonosának.
A kolbászmártáshoz hasonló, kipróbált recepteket találsz RECEPT rovatunkban.
Neked ajánljuk
Egyedi igényekre egyedi stílussal válaszol Takács Tímea faldekor művész
Takács Tímea, a Timi Wall Art alapítójának lendületes, vidám...
Így ültess tulipánhagymákat a kiskertbe
A hagymás növények legtöbbjének is most van itt az ideje földbe...
“Megélni a legteljesebb szabadságot” – interjú Németh Ida festőművésszel, a FlowBalaton alkotójával
„FlowBalaton alkotói portrék” sorozatunkban ezúttal Németh Idával...
DESSZEReTlek: tortaműhely tele szeretettel.
Balatonalmádi egy kicsiny szegletében édesebb a levegő, mint bárhol...
Másodérésből első osztályú fűszeres füge chutney
Nem is lehetne szebb nyitánya az ősznek, mint a füge másodérése és...
Így készül a szilvalekvár sütőben.
Dédnagymamáink, nagymamáink jóval népesebb családokban éltek, mint...