Egy sokoldalú feltét, a kolbászmártás receptje
A kolbászmártás egy igazán hasznos és sokoldalúan használható feltét, ami nem csak ízletes, de nagyon egyszerűen el is készíthető. Üvegben hűtőben eláll és kiváló kísérője lehet krémleveseknek, főzelékeknek. Pirítós, szendvics tálalását is szuperül feldobja.
Hozzávalók a kolbászmártáshoz
- 100 g kolbász
- 200 ml víz
- 20 g sűrített paradicsom
Tipp!
A kolbászmártás felhasználásának csak a fantázia szabhat gátat. Fantasztikus feltét krémleves, főzelék tálalásánál, de pizzakrém és melegszendvics alapjául is szolgálhat.
Köszönjük a kolbászmártás receptjét dr. Szterényi Annának, a Montem Vendégház tulajdonosának.
A kolbászmártáshoz hasonló, kipróbált recepteket találsz RECEPT rovatunkban.
Neked ajánljuk
12 lakberendezési üzlet, ahol a vidéki stílus garantált
Bár a vidéki stílus egy konkrét kategória, de többféle változata,...
Beszélgessünk a szőnyegekről – interjú egy igazán otthonos témában
Akár otthon dolgozunk, akár csak pihenni térünk haza, az ősz mindig...
Tekintetek a nagyvilágból – interjú Kónya Péter fotóssal
„FlowBalaton alkotói portrék” sorozatunkban ezúttal Kónya Péterrel...
Egy téli kedvenc, a gesztenyepüré rövid története
Karácsonyi vásárokban andalogva anyukám mindig gyermekkora sült...
Az egyszerű, gyors és finom karácsonyi bejgli receptje
Ez a karácsonyi bejgli recept valóban egyszerű, gyors és finom....
Gesztenyekrémleves, ahogy mi szeretjük
Egy igazán finom téli melengető leves elkészítését szeretnénk most...