Magyar termék védjegyet kapott a Herbsgarden natúrkozmetikai márka

Hírek , Egészség , Életünk

Minden cég életében vannak olyan pillanatok, melyekre igazán büszke. A Herbsgarden natúrkozmetikumokkal foglalkozó cég csapatának legutóbb akkor lábadt könnybe a szeme, amikor több termékükre is megkapták a Magyar Termék Nonprofit Kft. által kiadott Magyar Termék védjegyet. Hogy szakmailag miért fontos ez? Egy nagyon komoly minősítési, átvilágítási rendszeren kell megfelelni azoknak a vállalkozásoknak, akik védjegyért folyamodnak, ezért a minősítés megszerzése hatalmas szakmai elismerést jelent.  

A séf és a kertész - Horváth Gábor és Török Patrícia

Both Tímea, a Herbsgarden termékek megálmodója

Both Tímea, a Herbsgarden termékek megálmodója kozmetikusként kezdte a pályafutását. 12 évvel ezelőtt kezdett natúrkozmetikumok fejlesztésébe, készítésébe hazai alapanyagok felhasználásával. A használatukkal elért eredményeket látva alkotta meg a Herbsgarden kozmetikai márkát, azzal a misszióval, hogy minél több nő tapasztalhassa meg a magyar gyógynövényekből készült kozmetikumok nyújtotta tartós szépséget szerte a világban. A kiváló minőségű hazai alapanyagoknak és a tudatosan összeállított receptúráknak köszönhetően 2023. októberében 10 termékük felelt meg a komoly minősítési és átvilágítási rendszernek és kapta meg a védjegy minősítést.

A séf és a kertész - Horváth Gábor és Török Patrícia

Közönségkedvenc a Hibiszkusz termékcsalád

Egyik igazi közönségkedvenc termékük a magyar vegyszermentes gazdálkodásból származó zsályavízzel készült Hibiszkusz termékcsalád, mely a zsíros, problémás bőr ápolására szolgál. Kiemelkedő ebből a termékcsaládból a Micellás hibiszkusz tonik, ez a bőrfertőtlenítő, pórusösszehúzó arctisztító, mely nemcsak a sminket, napi szennyeződést távolítja el, hanem megakadályozza a mitesszerek, pattanások kialakulását is. Minden korosztálynak kiválóan beilleszthető a napi bőrápolási rutinjába. A Hibiszkusz arcradírt hetente egyszer javasolt a már letisztított bőrre felkenni vékony rétegben. Nedves ujjakkal, körkörös mozdulattal átdörzsölni az arcot. Érdemes pár percig rajtahagyni a bőrön, hogy a hibiszkusz kivonatban lévő gyümölcssavak is elvégezzék hámlasztó hatásukat. A bőr megújul, ragyogóvá és üdévé válik használata után.

Szintén nagyon kedveltek a Levendula termékcsalád termékei, melyek minősített bio, magyar levendulavízzel és illóolajjal készülnek. Téli időszakban a Bőrvédő és tápláló levendulakrém az egyik jolly joker a mindennapi bőrápolásban. Tapasztalataik alapján a férfiak kedvence, hiszen nemcsak a száraz kezüket ápolja, de sokan ezzel a krémmel kenik az arcbőrüket is. Ugyanolyan kiváló szolgálatot tesz a gyermekek arcocskájának ápolásában is.

Herbsgarden natúrkozmetikumok küldetése

A Herbsgarden hivatásának tekinti, hogy hírét vigye a világban a kiváló magyar gyógynövényeknek, a belőlük készült minőségi, több támadóponton ható és látványos eredményekkel működő Herbsgarden szépítőszereknek.

A séf és a kertész - Horváth Gábor és Török Patrícia

Ha szeretnél többet megtudni a Herbsgarden natúrkozmetikumairól, nézz szét weboldalukon: www.herbsgarden.hu

Ha érdekel az egészséges életmód, akkor Egészség rovatunk segítségével fedezz fel további gyógymódokat és gyógynövényeket a természet patikájából!

Képek forrása: Herbsgarden

 

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!