Székesfehérvári Lecsófesztivál 2022

Programajánló , Korábbi programok

 Két év kihagyás után ismét megrendezésre kerül a Lecsófesztivál Székesfehérváron szeptember 24-én. Nehéz lesz a zsűri dolga 2022-ben is, hiszen közel 600 főzőcsapat közül kell majd kiválasztania a Lecsókirályt a nagysikerű lecsófőzőversenyen. A Lecsókirály vagy Lecsókirálynő megkoronázásával új gazdára lel a „Sipi” Emlékkupa, majd a legszebb főzőhely is díjazásra kerül.  A verseny mellett számos színpadi előadással és vásárral készülnek idén a szervezők.  

 

Székesfehérvári Lecsófesztivál 2022

 

 A lecsó ma már a magyar gasztronómia egyik alappillérévé vált. Számos változata ismert az országban és rengetegféleképpen el lehet készíteni. Minden évben több száz csapat gyűlik össze ennek az ételnek az ünneplésére Székesfehérváron, a nap végére pedig kiderül, hogy melyik ízkombináció nyeri el a zsűri tetszését. 

Hirdetés

A gyönyörű város tárt kapukkal várja a családokat és barátokat szeptember 24-én, hogy a főzés örömét élvezve részt vehessenek a versenyen és megtekinthessék az érdekes színpadi produkciókat. Mindenképpen érdemes tehát ezen a napon ellátogatni a nagy múltú Székesfehérvárra a garantált jókedv érdekében. 

 

Fotók és bővebb információ: www.facebook.com

 A Székesfehérvári Lecsófesztiválhoz hasonló  vidéki programokat megtalálod folyamatosan frissülő PROGRAMAJÁNLÓNKBAN!

Székesfehérvári Lecsófesztivál 2022

Neked ajánljuk