Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál 2022

Programajánló , Korábbi programok

2022. augusztus 27-29. között ismét itt a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál!

17. alkalommal kerül megrendezésre a Szentendrei eseménysorozat, ahol a bájos település lenyűgöző programokkal, városismereti sétákkal és táncszínházi előadásokkal várja az érdeklődőket. Idén augusztus utolsó hétvégéjén izgalmas jótékonysági versenyen, kultklasszikus koncerteken és fényfestésen is részt vehetnek az idelátogatók.  

Szentendre éjjel nappal nyitva 2022

A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál a város hagyományos nyárbúcsúztató rendezvénye, amely célja, hogy Szentendre megmutassa – a turizmuson túlmutatóan – valódi arcát a kultúra, a művészet és a vendéglátás területén.

A fesztivál műfaji sokszínűsége lenyűgöző, akárcsak bohém jellege és a különleges programsorozat, amely betekintést enged a település műhelyeibe és üzleteibe a látogatók számára. Az érdeklődők találkozhatnak az ott lakókkal, a műhely-, üzlettulajdonosokkal, és a házigazda által szervezett programokon megismerhetik munkájukat, életüket. 

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál 2022

Emellett a borok kedvelői sem fognak unatkozni, hiszen a Dunakorzó három napra borkorzóvá is alakul, ahol a kiállítók borkülönlegességekkel készülnek.

A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál koncertjei és fellépői

A fesztivál mindhárom napján színvonalas koncertek is várják a Szentendrére látogató közönséget.  A nagyszínpadon fellép Horányi Juli és Oláh Dezső, a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann, a  Dunakanyar Jazz Quartet és Pocsai Kriszta, és koncertet ad a PASO, a Söndörgő-Konyha zenekar és a Ladánybene 27.

A gyerekek pedig ellátogathatnak a Dunaparti Művelődési Házba, ahol játszótér, ügyességi, kézművesprogram, bábszínház várja őket.

Szentendre éjjel nappal nyitva 2022

Fotók és bővebb információ: szentendreejjelnappalnyitva.hu

A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztiválhoz hasonló vidéki programokat találsz FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ PROGRAMAJÁNLÓNKBAN.

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

jeles napok

A „Váratlan utazás” csodálatos világa Bali Enikő otthonában

Bali Enikő otthona egy igazi csodavilág. Fajansz gyűjteménye egy régmúlt világba repít minket vissza, ahol jó elidőzni.

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!