Tokaj, Tállya, Trifecta – a megújult Trifecta udvarház és borbirtok

Életünk , Utazás

A Zempléni-hegységben a Szerencs-patak völgyében járunk. Ősidők óta lakott vidék ez, régészeti leletek erre a bizonyítékok. E meseszép helyen fekszik Tállya, az apró falu, aminek manapság óriási a vonzereje. Ideális helyet választott tehát, amikor itt megnyitotta vidéki birtokát a Trifecta.

Tállya 2002-ben került fel világörökségünk listájára Tokaj-Hegyalja részeként. A kistelepülés szépségéről, nyugalmáról, történelmi örökségéről híres és otthont ad többek között a népszerű Kerekdomb Fesztiválnak. A Trifecta Birtok megújulásával a tulajdonosok nagy álma vált valóra. Stílusos vidéki szálláshelyként továbbra is a borvidéken minőségi szolgáltatásokat kereső vendégek igényeit óhajtják kielégíteni.

Trifecta Borászat - udvarház és borbirtok - Tállya, Tokaj

Palack, pincészet, pihenés

A birtokon fontos a vendégek jólléte, szolgáltatásaikkal a feltöltődést, az élményszerzést szeretnék teljessé tenni. A szálláshely egész évben nyitva tart. Gyönyörű kertjében medence, az udvarház wellness részlegén pezsgőfürdő, szauna, igény esetén masszőr várja a vendégeket. Gyalogos és kerékpáros dűlőtúrákon megismerhetjük az itteni szőlőművelési hagyományokat.  Az ínycsiklandó reggelik, bőségtálak és a borkóstolókon felszolgált ételek helyi, kézműves termelőktől származnak. A Trifecta dűlőszelektált, csúcsminőségű boraihoz a helyi vulkanikus és üledékes kőzetrétegű talaj adja a kiindulási alapot. Jellemzően furmint szőlőik a borvidék leghíresebb területein, Mádon és Tokajban teremnek. A vendégek egyéni és tematikus borkóstolókra, egyedi ételsorokat kínáló borvacsorákra is bejelentkezhetnek.

Trifecta Borászat - udvarház és borbirtok - Tállya, Tokaj

Vendégszeretet, vidék, visszatérés

De mondhatnánk azt is: „győzelem, győzelem, győzelem”. A Trifecta szó ugyanis – lóversenyeken használt kifejezésből származik- nyerő hármast, háromszoros győzelmet jelent. A letisztult tállyai birtok a barátságos vendéglátás, a borturizmus, és a gasztrokalandok remek találkozási pontja lett. Kijelenthetjük, hogy háromszoros a győzelem. (X)

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!