Átadták az innovatív turisztikai fejlesztéseket elismerő Fenntarthatósági Díjakat
Fenntarthatósági Díjat vehettek át a legkiemelkedőbb innovatív turisztikai projektek, február 1-jén a Turizmus Évadnyitó Gálán.
Hatalmas érdeklődés övezte a pályázatot, annak ellenére, hogy a Turizmus.com és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványa idén első alkalommal hirdette meg a díjat.
Az ágazat különböző területeiről, összesen 34 magas színvonalú szakmai pályázat érkezett, amiből a zsűri négyet juttatott a döntőbe. Közülük került ki a végső győztes, illetve a közönségdíjas pályázat.
A holtverseny miatt végül két első helyezett lett, akiknek szívből gratulálunk!
A Fenntarthatósági Díj nyertesei:
- a Katica Tanya Élményközpont (projektfelelős: Handó János), valamint
- a Natura Hill Zebegény – Zero Waste Fine Bistro (projektfelelős: Szilvási Mihály) képviselői.
Különdíjasok:
- a Humtour-Kalandozások Magyarországon utazásszervező iroda az Innotime Kft. által felajánlott különdíjban részesült
- a Budapest Party Service a Turizmus. com szerkesztőségi különdíját kapta (projektfelelős: Semsei Rudolf)
- az olvasói szavazatok alapján közönségdíjas a Magyar Élelmiszerbank Egyesület (projektfelelős Cseh Balázs)
Neked ajánljuk
Csináld magad! – Galériafal kialakítása
Egy szép galériafal igazi fókuszpontja lehet az otthonunknak....
Harangláb, a vidéki kertek tavaszi udvarhölgye és kísérői
Május az a hónap, mely tavasz nevű varázspálcájával szinte minden...
Szabi, a legszabadabb magyar pék – új helyre költözik a Bazsalikom Pékség
Szabadfi Szabolcsot mindannyian ismerjük. Ő ’Szabi, a pék’, aki...
Fenntartható slow design a textiltervezésben – riport Tóth Fanni textilművésszel
Tóth Fanni textilművész hivatásának alapértéke a fenntarthatóság....
Pongyola pitypang, a tavaszi méregtelenítő kúrák főszereplője
Tavasszal testnek, lélelknek egyaránt jól esik egy kis...
Az 5 legjobb húsvéti kuglóf egy receptben
Bár nem ősi magyar szokás, de a húsvéti kuglóf nálunk is állandó...