Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház

Régió

Balaton-és környéke

Szállás típusa

Vendégház

Település

Badacsonyörs

Cím

Hegyalja út 51.

Weboldal

https://csendes-dulo.hu/vendeghaz/

Telefonszám

+36 30 746 0744

Email cím

vendeghaz@csendes-dulo.hu

Vendégházunk a Badacsonyi borvidék szívében, Badacsonyörsön, az Örsi-hegy déli oldalában fekszik, varázslatos kilátással a szemközti Badacsony hegyre és a Balatonra.

Egész évben fogadunk vendégeket: az épület télen és nyáron egyaránt komfortos, a beltéri hőmérsékletről korszerű, energiatakarékos levegőszivattyús rendszerrel működő padló- és falfűtés-hűtés gondoskodik.

A házban három hálószobánk van, mind saját fürdőszobával. A földszinti hálószoba 2 férőhelyes, franciaágyas, a két tetőtéri hálószoba pedig 4-4 férőhelyes: az egyikben egy franciaágy és két egyszemélyes ágy, a másikban pedig egy franciaágy és egy kényelmes, kétszemélyes ággyá alakítható kanapéágy található.

Közös helyiségek: a földszinten található a lakókonyha (konyha és étkező); innen nyílik a ház legszeretettebb része, a boltíves, panorámás terasz. A pincében pedig egy hangulatos borozó helyiséget alakítottunk ki.

Vendégházunkat kizárólag egyben adjuk ki, nem foglalható szobánként, és maximum 10 fős, egymással szívesen együtt nyaraló családi és baráti társaságok számára ajánljuk. A főszezonon kívüli hónapokban a ház alsó szintje 1-2 fő számára kedvezményes áron is lefoglalható.

Különlegesség, hogy Vendégházunk szállóvendégei a Csendes Dűlő Szőlőbirtok főszezonban nyitva tartó Borteraszára az ültetvényen keresztül, a szőlősorok között is lesétálhatnak.

Térkép

Szállások a közelben

Neked ajánljuk