„Art is Business” Díjat nyert a Káli Art Park

Utazás , Életünk , Hírek

foto: Mohai Balázs/Art is Business

Örömmel jelentjük be, hogy a Káli Art és a Káli Art Park elnyerte az „Art is Business” Díjat a hazai szakértői zsűri által értékelt vállalati kategóriában. Az elismerést Balogh Máté az Art Is Business alapítója, Salgó András, a BMW Magyarország kommunikációs managere, valamint dr. Szatmáry István, az Oppenheim ügyvédi iroda nevében adta át.

Karácsonyfa története

foto: Mohai Balázs/Art is Business

A Káli Art és Káli Art Park csapata hálás a zsűri elismeréséért, és köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik részt vettek a projekt létrehozásában és kezelésében.

„A művészet és az üzlet találkozása egy különleges utazás, amely gazdagítja mind a vállalatot, mind a művészeti közösséget. Ez a díj a közös erőfeszítéseink elismerése, és arra ösztönöz minket, hogy folytassuk a kreativitás és innováció támogatását mind a munkahelyen, mind a szélesebb közösség számára” – mondta Molnár Júlia, a Káli Art Park alapítója.

Héjja Róbert, a Káli Art Park társalapítója, hozzátette: „A művészet ereje az, hogy összekapcsol minket, inspirál, és új perspektívákat nyit meg. A Káli Art Park célja, hogy ezt az erejét felhasználva létrehozzunk egy olyan helyet, ahol a művészet és a természet összefonódik, és inspiráló környezetet teremt mind a művészek, mind a látogatók számára.”

 

A karácsonyfa története

foto: Mohai Balázs/Art is Business

Káli Art Park Projekt

A Park ötlete 2020-ban született meg, azzal a céllal, hogy teret és lehetőséget adjon a kortárs magyar szobrászok bemutatkozására. Évről évre pályázatot ír ki a Park, és a shortlistet a magyar kortárs élet szakmai zsűrije válogatja össze, majd az alkotásokat egy teljes évig kiállítják. A Parkban a látogatóknak lehetőségük van csendes elmélyülésre, a szobrok és alkotóik megismerésére, valamint a szobrászok támogatására. A projekt működtetésében, fenntartásában és a kiegészítő programokban a Parkot támogató cég alkalmazottai és tulajdonosai is tevékeny szerepet vállalnak.

Az elmúlt három évben a következő szobrászok kaptak teret a Káli Art Parkban:

Balázs Péter, Becskei Andor, Berkes Ádám Csanád, Bojti András, Cseh Lili, Enzsöly Kinga, Erős Ágost Koppány, Fodor János, Gaál Tamás, Gergely Réka, Gergely-Farnos Lilla, Gilly Tamás, Kalmár János, Kecső Kristóf, Körei Sàndor, Kútvölgyi-Szabó Áron, Mata Attila, Mindák Gergely, Nagy Ágnes, Nagy Dániel, Parlag Istvàn, Plank Antal, Sápi Márton, Szabó Áron, Szabó Menyhért, Szalay Péter, Szirmai Nóra, Tímás Elvíra, Veres Balázs, Vizsolyi János

A karácsonyfa története

foto: Mohai Balázs/Art is Business

A Káli Art és a Káli Art Park elkötelezett a művészet és üzleti világ harmonikus kapcsolatának további erősítése mellett, és várakozással tekint a jövőbeni együttműködésekre és inspiráló kezdeményezésekre.

Olvassátok további cikkeinket a csodálatos Balaton-felvidék környékéről.

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!