Átadták az innovatív turisztikai fejlesztéseket elismerő Fenntarthatósági Díjakat

Fenntarthatósági Díjat vehettek át a legkiemelkedőbb innovatív turisztikai projektek, február 1-jén a Turizmus Évadnyitó Gálán.
Hatalmas érdeklődés övezte a pályázatot, annak ellenére, hogy a Turizmus.com és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványa idén első alkalommal hirdette meg a díjat.

Az ágazat különböző területeiről, összesen 34 magas színvonalú szakmai pályázat érkezett, amiből a zsűri négyet juttatott a döntőbe. Közülük került ki a végső győztes, illetve a közönségdíjas pályázat.
A holtverseny miatt végül két első helyezett lett, akiknek szívből gratulálunk!
A Fenntarthatósági Díj nyertesei:
- a Katica Tanya Élményközpont (projektfelelős: Handó János), valamint
- a Natura Hill Zebegény – Zero Waste Fine Bistro (projektfelelős: Szilvási Mihály) képviselői.

Különdíjasok:
- a Humtour-Kalandozások Magyarországon utazásszervező iroda az Innotime Kft. által felajánlott különdíjban részesült
- a Budapest Party Service a Turizmus. com szerkesztőségi különdíját kapta (projektfelelős: Semsei Rudolf)
- az olvasói szavazatok alapján közönségdíjas a Magyar Élelmiszerbank Egyesület (projektfelelős Cseh Balázs)
Neked ajánljuk

Ajándékozz új külsőt a muskátlinak! Kreatív kézműves ötletek újrahasznosított virágtartókhoz
A muskátli igazán jól mutat újrahasznosított kaspóban is. Egyszerű...

Harangláb, a vidéki kertek tavaszi udvarhölgye és kísérői
Május az a hónap, mely tavasz nevű varázspálcájával szinte minden...

Kedvencünk a sokoldalú pitypang – a pitypang szörp és pitypang méz receptje
Készíts velünk pitypang szörpöt és mézet! Pongyola pitypang,...

„Egy vállalkozás növekedésének alapja a belső folyamataiban, lendülete az időgazdálkodásban rejlik.” Diána egyedi módszerrel mentorálja a vidéki vállalkozásokat
Marsi-Boldoczki Diána vállalkozásfejlesztő szerint mindegy, hogy...

Tegyük el a nyarat! – Bodzaszerelem
A májusi esték balzsamos illatai közül ezekben a hetekben bódítja...

Tejszínes rakott spárga recept baconnel
Ki evett már rakott spárgát? Jó hírünk van a spárga rajongók...