Családi programötletek a nyári szünetre

Utazás

Már most gyűjtöd az ötleteket, hogy miket csináljatok a nyári szünetben egy-egy olyan hétvégén, amikor az egész család együtt lehet? Ha nincs még tele a naptáratok, akkor az alábbi tippek is segíthetnek abban, hogy jól szórakozzatok együtt! Találsz itt aktív, bátorságot próbára tevő és otthoni lazulós programokat is.

Állatkerti kalandok

Kezdjük a listát egy klasszikussal: látogatás az állatkertben. Az állatkert tökéletes választás minden korosztály számára, hiszen a gyerekek közelebbről ismerhetik meg a különböző állatfajokat. Ráadásul sok állatkert különleges állatsimogatóval és interaktív gyerek programokkal várja a családokat.
régió játék, családi program,

Otthoni társasjáték parti

Ha egy kis hűsölésre vágytok a nyári melegben, rendezzetek otthon egy társasjáték vagy puzzle partit! Hívjátok át a családi barátokat, és miközben a gyereksarokban előkerülnek a társasjátékok és kártyák, a szülőkkel akár a teraszon élvezhetitek a délutáni napsütést, vagy néhány régebbi társasjátékot előkeresve, igazi nosztalgia bulit csaphattok ti is. Egy Scrubble vagy Hotel biztosan mindenkiben szép emlékeket idéz fel. Bármelyik verziót is választjátok, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat.

családi program

Izgalmas csúszdaparkok

A nyári hőségben nincs is jobb, mint egy nap egy vízi vidámparkban. A csúszdaparkok különféle attrakciói, mint a magasból leérkező gyors csúszdák, a hullámmedencék vagy éppen a masszázsmedencék, mind-mind garantáltan felfrissítenek mindenkit. Egy csúszdaparkban olyan élményeket gyűjthettek be, amelyekre garantáltan emlékezni fogtok.

régió játék, családi program

Biciklitúra a természetben

Ha már tudnak bringázni a gyerekek, akkor tervezzetek egy biciklitúrát! Válasszatok egy szép, de a kicsiknek sem nehéz útvonalat a természetben. Lehet ez egy folyóparti kerékpárút vagy egy Balaton melletti sík szakasz. A biciklizés alatt felfedezhetitek a környék rejtett szépségeit, miközben közösen sportoltok. Ráadásul, ha piknik kosarat is csomagoltok, a túra a természet lágy ölén eltöltött kellemes ebéddel érhet véget.

családi program

Kalandparkok – Igazi bátorságpróba

Ha mozgékony és kalandvágyó gyerekekkel terveztek programot, akkor ezt mindenképp iktassátok be a nyárra. Egy kalandparkban mindenki levezetheti a feszültséget, miközben próbára teszi a bátorságát és a kitartását. Akár kötélpályákon suhantok, akár függőhidakon egyensúlyoztok, mindenki megtalálja a hozzá illő kihívást, és a legjobb, hogy közben szurkolhattok egymásnak.

családi program

Fotó: freephoto, pexels

Vidéki programok is érdekelnek? Keresd fel Programajánló rovatunkat!

Ne maradj le folyamtosan frissülő tartalminkról! Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! FELIRATKOZOM!

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!