Glamping Piknik! LET’s SWING! – bohém délután a noszvaji Nomád kertjében

Programajánló

Nyolcadszorra várja a piknikezőket május 21-én Noszvajon a Nomád csapata a SVÉT-tel karöltve, hogy egy igazi békebeli együttléttel ünnepeljük az életet. A tematika pedig nem más, mint a swing, tehát vidám jazzre, pörgős szoknyákra, na meg hintákra lehet számítani a völgyben. „Ismerős arcok, a SVÉT-től megszokott finom falatok, mindez a kertünkben a természet ölelésében: mi így képzelünk egy pikniket. És persze meglepetéssel is készülünk!” – mondja Balogh Bari, a házigazda.

Belépő nincs, regisztráció van

A Nomád Hotel kertjében mindig zajlik az élet, a környező erdőben pedig az is nyugalomra lel, aki valami különlegesre vágyik: az ország legizgalmasabb szállásai bújnak meg a fák között, ilyenek a legújabb „Lépcsőházak”, vagy a buborékok, amikben az ember tényleg eggyé válhat a természettel. A piknik alatt természetesen ezeket is meg lehet majd nézni vezetett túra keretében.

Hirdetés

A pikniken egyetlen feladat van: hogy jól érezd magad! A fűre lépni mezítláb a legjobb, az árnyékban ér elbóbiskolni egy pohár egri bor után, az éhségedet pedig a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) ország minden tájáról idesereglett vendéglátói biztosítják. A családi hangulat garantált, nem csak a vendéglátók járnak rendszeresen össze, a vendégek is komoly törzsgárdát alkotnak. „A Glamping Piknik egy igazi örömünnep, örömfőzés, ahol nincs fellépő, mert a sztárvendég maga a vendég. És hogy mennyire? Az majd kiderül, annyit azonban megsúgunk, hogy idén a vendégek között lesznek beépített emberek. A swinget ugyanis komolyan vesszük, ki tudja, még a végén közös tánc is kerekedik” – titokzatoskodik Bari. Belépés nincs, de regisztrálni előre kell: 12 órától délután 6-ig három turnusban fogadják majd a vendégeket.

Glamping Piknik 2023 - Nomád Hotel & Glamping, Noszvaj

Az idei Glamping Piknik gasztro résztvevői

Résztvevő SVÉT éttermek:

Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)

Szabi a Pék (Szentendre)

Macok Bisztró (Eger)

Anyukám mondta (Encs)

A Séf és a Kertész (Pócsmegyer)

Hotel Botanica (Dánszentmiklós)

Fázis Koszt&Kávé

Nomád Hotel & Glamping (Noszvaj)

Helyi borászatok:

Kovács Nimród Borászat

Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

St.Andrea Szőlőbirtok és Pincészet

Csoki: Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda (Sopron)

Kávé: Miko Coffee Hungary, One Eleven ( Sopron)

Kézműves sör : Beertailor

Regisztráció:  www.nomadhotel.hu 

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!