Invitáló a Tavaszkert 2022 vásárra

Programajánló

A Tavaszkert 2022 Dísznövény Szakkiállítás és Vásár a legvirágosabb budai szabadtéri esemény, mely a tavaszi pompáját mutató Budai Arborétumban, a Villányi úton látogatható április 22-24. között.  A vásár alatt palánták, egynyári és évelő virágok, konyhakerti és fűszernövények, árnyéktűrők, cserepesek, cserjék, kaktuszok, orchideák, tillandsiák, trópusi növények és számos növényritkaság vásárolható meg kedvezményesen.

Látnivalók, programok a Tavaszkert 2022 vásáron

A látnivalók közül izgalmasnak ígérkezik a Bonsai Kiállítás az egyetemi épület Dísztermében, a kaktuszbemutató, az egynyári növény beültetés, a növényfelismerés a Budai Arbor Biokertben, vagy  helyszíni előadások a permakultúra, talajtakarás és a komposzt témákban. 

Hirdetés

A szabadtéren felállított színpadon hasznos tanácsok hallgathatók szakemberektől, többek között a rovarölő növényekről, az egynyári ültetéséről, a teacserje nevelésről  és a bonsai-tartás tudnivalóiról.

tavaszkert 2022 kaktuszvásár

Workshopok, séták

A tavaszkert sátorban a gyerekeknek ültető workshopot tartanak és arborétumi séta is lesz az egyetem tanárainak vezetésével. Sőt, idén először lehetőség van növény csere-berére az otthon feleslegessé vált, rendezvényre hozott növényekkel.

Az ország számos régiójából érkező kertészeteken kívül kertészeti eszköz forgalmazók, termelők, kézművesek, a természetességet képviselő dizájnerek  várják a látogatókat. Az egésznapos programhoz a gasztronómiai hátteret szabadtéri food-truckok és a színpad melletti termelői finomságok adják.

tavaszkert 2022 gyógy-és fűszernövények

Minden városi és vidéki növényrajongóknak kihagyhatatlan, természet-közeli élményt nyújtó program ez, melyre április utolsó hétvégéjén várnak mindenkit a szervezők!

„tavaszkert 2022 Szakkiállítás és Vásár”

2022. április 22-24. 

Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.

www.tavaszkert.hu 

https://www.facebook.com/tavaszkert

https://www.facebook.com/events/607666877125912

tavaszkert 2022 dísznövények

 Fotó: tavaszkert sajtó

Szöveg: Böjtös Kinga

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Jeles napok

Egerlövő színes öko-óvodája, ahol a gyerekeknek saját biokertészete van

Öko-óvoda működik Egerlövőn. Saját bio-kerttel, korszerű felszereléssel és biztonságos, családias környezettel várják a gyerekeket az intézményben.

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!