Koncert a fák közt a zirci Ciszterci Arborétumban – fellépő: Farkas Izsák hegedűművész

Programajánló

Augusztus 26-án a Természetre hangolva keretein belül Farkas Izsák hegedűművész hív minket izgalmas zenei felfedező útra a zirci Ciszterci Arborétum varázslatos helyszínére, a filagóriához! Csodáljátok meg az Arborétumot, kóstoljatok zirci kézműves söröket és hangolódjatok barátokkal, családdal, velünk!  Találkozhattok Laczkó Boglárkával is, a veszprémi Feltöltő Pont csomagolásmentes bolt megálmodójával, aki hasznos tanácsokkal és finomságokkal készül az alkalomra!

Farkas Izsák 2010-ben végzett hegedűművészként, azóta hangszerével, elektroakusztikus eszközökkel és performanszaival a zene fogalmi határainak tágításán dolgozik. A Infusion Trio egyik tagja – a formáció méltán híres a már jól ismert slágerek teljesen új, érdekes hangzásvilágban való megszólaltatásáról elektronikus hangszerek és effekt pedálok által.
Izsák már egyetemi évei alatt kutatta az elektromos hegedű új, formabontó kifejezésmódjait. A vizuális előadóművészet is közel áll hozzá: a „Hegedűs a háztetőn” címszerepében például 6 évig láthatta a Vígszínház közönsége. Jelenléte a különféle színházművészeti irányzatokban folyamatos, mindemellett számos fúziós, crossover, jazz és rock zenekar tagja, vezető egyénisége. Különleges, népszerű zeneművész és sikeres tanár.

Hirdetés

Munkásságát összefoglalva elkezdte építeni a “FollowTheViolin” közösségi brandet, mellyel bepillantást enged izgalmas, élő előadásaiba: https://www.youtube.com/@FollowTheViolin 

Természetre hangolva - FollowTheViolin koncert - 2023. augusztus 26. - Zirc, Ciszterci arborétum

Hogyan tudsz részt venni?
– Az esemény csak egyéni regisztrációval látogatható, így minden látógatónak saját regisztráció szükséges.
– A résztvevők száma korlátozott, a koncerten 100 fő tud részt venni, ne maradj le!
– Regisztráció: https://forms.gle/7CHkR4Bt6ggAmozLA
– Ajánlatott helyszíni hozzájárulás a kezdeményezéshez, szervezéshez 3.500 Ft/ fő (Arborétum belépődíját is tartalmazza). 

A minimális környezetterhelés, a természeti kincsek felfedezése és védelme kiemelten fontos eleme a programsorozatnak, ezért a koncertek ZERO WASTE, vagyis hulladékmentes eseményként valósulnak meg. Mit is jelent ez?
– Hozd el kedvenc pléded/ széked/ párnád, bármilyen ülőalkalmatosságod, ugyanis a megvalósítás során minimalizáljuk az eszközbérlést, nem lesz a helyszínen szék.
– Az eseményen büfé üzemel, de ajánlott saját üveg vagy re-pohárral vagy kulaccsal készülni!
– Kérjük, ügyeljetek rá, hogy a helyszínre hozott ételek és italok kapcsán minimális mennyiségű egyszerhasználatos csomagolást használjatok, illetve az így keletkező hulladék is a megfelelő szemetesekbe kerüljön.

Vegyél részt a koncertsorozat többi eseményén is, melyeket itt találsz: Természetre hangolva koncertsorozat

Aktualitásokért kövesd a koncertsorozatot az Instagramon és a Facebookon is!

https://www.instagram.com/termeszetre.hangolva/

https://www.facebook.com/termeszetre.hangolva2023

 

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!