Koncert a tónál – konkoi és Appon koncert a hegyesdi Bányatónál

Programajánló

Július 29-én a Természetre hangolva keretein belül konkoi és Appon hív minket zenei felfedező útra a hegyesdi Bányató partjára! Lüktető ritmusok, különleges atmoszféra a tengerszem karimáján, tartsatok velünk barátokkal, családdal, kiskedvencekkel! Találkozhattok Laczkó Boglárkával is, a veszprémi Feltöltő Pont csomagolásmentes bolt megálmodójával, aki hasznos tanácsokkal és finomságokkal készül az alkalomra! 

Klasszikus zenei tanulmányai után tíz évig játszott zenekarban, majd ezt követően, 2019-ben született meg Grócz Bence szólóprojektje, a konkoi. A gyakran repetitív folyamatzene csendes és lüktető hangzásvilágának váltakozása erős atmoszférát és meditatív állapotot teremt. Művei között egyaránt szerepelnek pianínóra és harmóniumra, illetve analóg szintetizátorra és elektromos zongorára írt darabok. 

Az “Appon” egy instrumentális zenei produkció, ami 2020-ban született, mikor a bezárt tavasz után Pongor András úgy döntött, hogy ezen a néven kezdi el rendszerezni és publikálni zenei ötleteit. Azóta sok és sokféle zene született, amik sokszor különböző felállásokban szólalnak meg, mindig épp az alkalomhoz illően. A klasszikus gitáros gyökerekkel induló, aztán könnyűzene felé forduló zenész egyszerre ír rövid, játékos vagy épp melankolikus dallamokat és hosszabb, álmodozósabb, repetitív műveket, miközben az elektronikával is kísérletezik. Ennek megfelelően van, hogy egyszál gitáron, máskor szintetizátorokkal, néha pedig vendégzenészekkel együtt lép fel. Ami mégis közös a zenékben, hogy személyes hangvételűek, és mindegyiket egy belülről fakadó útkeresés, álmodozás, és a végtelenség felfedezése inspirálja. 

Természetre hangolva - koncert a tóál - Hegyesd bányató 2023. július 29.

Grócz Bence, konkoi

Hogyan tudsz részt venni?
– Az esemény csak egyéni regisztrációval látogatható, így minden látógatónak saját regisztráció szükséges.
– A résztvevők száma korlátozott, ne maradj le, regisztrálj az alábbi linken:
https://forms.gle/ZXgrD8GvQtY3ZhqT7
– A program ingyenesen látogatható, a résztvevők helyszíni hozzájárulással támogathatják a kezdeményezést, szervezést. 

A minimális környezetterhelés, a természeti kincsek felfedezése és védelme kiemelten fontos eleme a programsorozatnak, ezért a koncertek ZERO WASTE, vagyis hulladékmentes eseményként valósulnak meg. Mit is jelent ez?
– Hozd el kedvenc pléded/ széked/ párnád, bármilyen ülőalkalmatosságod, ugyanis a megvalósítás során minimalizáljuk az eszközbérlést, nem lesz a helyszínen szék.
– Az eseményen NEM lesz vendéglátó egység, viszont Laczkó Boglárka, a csomagolásmentes Feltöltő Pont megálmodója készül finomságokkal!
– Eldobható pohár helyett készüljetek re-poharakkal vagy saját kulaccsal!
– Kérjük, ügyeljetek rá, hogy a helyszínre hozott ételek és italok kapcsán minimális mennyiségű egyszerhasználatos csomagolást használjatok.

Vegyél részt a koncertsorozat többi eseményén is, melyeket itt találsz: Természetre hangolva koncertsorozat

Aktualitásokért kövesd a koncertsorozatot az Instagramon és Facebookon is!

https://www.instagram.com/termeszetre.hangolva/

https://www.facebook.com/termeszetre.hangolva2023

 

 

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!