Szarvasgombatúra És Főzés Olasz Módra

Jártál már olyan szarvasgombatúrán, melyet egy olasz vacsoraest követ, ahol ráadásul magad is részt vehetsz a fogások elkészítésben, melyekből természetesen a szarvasgomba sem hiányozhat? December 15-én egy igazi aktív programmal készülnek az Alsópetényi Prónay Kastély és Vendégházai területén az ide látogatóknak.
Szarvasgombatúra és főzőiskola egyben
Gyerünk ki az erdőbe! A szervezők remek programot raktak össze a túrát és a gyasztronómiát kedvelő érdeklődőknek.
- a Cserhát déli lejtőin kutyáik segítségével szarvasgomba vadászat,
- majd egy toszkán szakács, Pietro vezetésével közös főzés,
- az alapanyag pedig nem más, mint a túrán talált szarvasgomba, amiből igazi olasz fogások kerülnek majd az asztalra.
Fontos információk a Szarvasgombatúra és főzőiskola programról
- Helyszín: Alsópetényi Vendégházak, Ribiszke Vendégház Közösségi terme
- Jelentkezés: info@szarvasgombaszkutya.hu
- Részvételi díj: 28000Ft/fő (6 éves kortól)
- A túrára kutyát nem lehet hozni, de a főzés helyszínén biztonságban meg tudja várni a gazdáját.
- Szállásfoglalás a Falusi Vendégházakban (van kutyabarát is ) lehetséges péntek-szombat éjszakára is.
- Foglalás: recepcio@pronaykastely.hu

A Szarvasgombatúra és Főzőiskolához hasonló vidéki programokat keresel?
Nézz szét folyamatosan frissülő PROGRAMAJÁNLÓNKBAN!
Ne maradj le újdonságainkról, iratkozz felFrissen Vidékrőlhírlevelünkre!
Neked ajánljuk

Méretre készült tükrök – hatásos és praktikus belsőépítészeti elemek
Nehéz lenne a mindennapjainkat tükrök nélkül elképzelni. Használjuk...

Mindenütt jó, de … – vendégségben Kiss Gabi lakberendező vidéki otthonában
„Mindenütt jó, de a legjobb otthon”- tartja a mondás, mely különösen...

Kedvencünk a sokoldalú pitypang – a pitypang szörp és pitypang méz receptje
Készíts velünk pitypang szörpöt és mézet! Pongyola pitypang,...

„Egy vállalkozás növekedésének alapja a belső folyamataiban, lendülete az időgazdálkodásban rejlik.” Diána egyedi módszerrel mentorálja a vidéki vállalkozásokat
Marsi-Boldoczki Diána vállalkozásfejlesztő szerint mindegy, hogy...

Kedvencünk a sokoldalú pitypang – a pitypang szörp és pitypang méz receptje
Készíts velünk pitypang szörpöt és mézet! Pongyola pitypang,...

A magyarországi spárgatermesztés története
Az alföldi spárga Ha a spárga-szó felmerül, akkor mindig eszünkbe...