Széppatak Farm nyári programjai

Programajánló

A Széppatak Farm családi vállalkozásként jött létre 2016-ban a Börzsöny szívében, Letkésen. Nevét az egykor itt csordogáló Széppatakról kapta, mely ma már sajnos nem létezik. A farmot a tulajdonosok megnyitották a nyilvánosság előtt is, mely számos attrakcióval és több száz egzotikus és őshonos állattal várja az érdeklődőket, akik az állatok megtekintésén túl élvezhetik a páratlan természeti környezet szépségét és nyugalmát is. Nyári programjaikból hoztunk egy kis ízelítőt.

Nyári programok a Széppatak Farmon

 

BBQ Hétvége Széppatakon – Július 15-16.

Július 15-16-án a gasztronómiáé lesz a főszerep. Remek BBQ ételeket lehet kóstolni a farm látogatása után, előtte pedig vendégváró falatok várják az érdeklődőket. Az állatparkban található szabadtéri játékokat is használhatják kicsik és nagyok egyaránt, míg a belépővel a látványetetések is megtekinthetőek.

Kezdés 10.00 órakor.

Belépőjegy:
Felnőtt: 4990 Ft/fő
2-10 éves korig: 3490 Ft/fő

 

Széppatak Piknik – Július 22-23.

10 órától vendégváró falatokkal, üdvözlőitallal várják a szervezők az érdeklődőket, majd bemutatják a farmot és az állatpark lakóit. Lehet majd etetni a háztáji állatokat, emukat, alpakákat, papagájokat, kengurut, szarvast. Lehet simogatni nyuszikat, bocikat, szamarat, pónikat és Rudit, a rókát. A parkban megtalálható szabadtéri játékok a gyerekek rendelkezésére állnak. A program végén lehetőség lesz a Széppatak Farmon megtermelt helyi alapanyagokból készült ebéd elfogyasztására.

Bejelentkezés előre szükséges, amit július 20-ig várnak a szervezők.

Részvételi díj:
Felnőtt: 4990 Ft/fő
2-10 éves korig: 3490 Ft/fő

 

Állatkertek világnapja – Augusztus 9.

A Széppatak Farm is csatlakozik az állatkertek világnapjához és meglepetés programokkal várják a vendégeket ezen az eseményen. Az állatpark látogatása vezetett program keretei között működik majd, ezért szükséges a bejelentkezés az alábbi időpontok valamelyikére:

1. túra: 10-12 óra között
2. túra: 15-17 óra között

Részvételi díj:
Felnőtt: 3590 Ft
Gyerek: 2590 Ft ( 2-10 évig )

 

Grill hétvége Széppatakon – Augusztus 12-13.

Ezen a hétvégén a farmon megtermelt alapanyagokból finom grill ételeket kóstolhatnak a látogatók. Az ebéd előtt természetesen az állatpark és a farm látogatására is lesz lehetőség. A szokott módon vendégváró falatokkal és üdvözlőitallal várják az érdeklődőket a szervezők. 

Kezdés 10.00 órakor, a programra bejelentkezés szükséges augusztus 10-ig.

Belépőjegy:
Felnőtt: 4990 Ft/fő
2-10 éves korig: 3490 Ft/fő

Széppatak Farm nyári programjai

Fotók és további információk: szeppatakfarm.hu

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!