Tokaj, Tállya, Trifecta – a megújult Trifecta udvarház és borbirtok

A Zempléni-hegységben a Szerencs-patak völgyében járunk. Ősidők óta lakott vidék ez, régészeti leletek erre a bizonyítékok. E meseszép helyen fekszik Tállya, az apró falu, aminek manapság óriási a vonzereje. Ideális helyet választott tehát, amikor itt megnyitotta vidéki birtokát a Trifecta.
Tállya 2002-ben került fel világörökségünk listájára Tokaj-Hegyalja részeként. A kistelepülés szépségéről, nyugalmáról, történelmi örökségéről híres és otthont ad többek között a népszerű Kerekdomb Fesztiválnak. A Trifecta Birtok megújulásával a tulajdonosok nagy álma vált valóra. Stílusos vidéki szálláshelyként továbbra is a borvidéken minőségi szolgáltatásokat kereső vendégek igényeit óhajtják kielégíteni.

Palack, pincészet, pihenés
A birtokon fontos a vendégek jólléte, szolgáltatásaikkal a feltöltődést, az élményszerzést szeretnék teljessé tenni. A szálláshely egész évben nyitva tart. Gyönyörű kertjében medence, az udvarház wellness részlegén pezsgőfürdő, szauna, igény esetén masszőr várja a vendégeket. Gyalogos és kerékpáros dűlőtúrákon megismerhetjük az itteni szőlőművelési hagyományokat. Az ínycsiklandó reggelik, bőségtálak és a borkóstolókon felszolgált ételek helyi, kézműves termelőktől származnak. A Trifecta dűlőszelektált, csúcsminőségű boraihoz a helyi vulkanikus és üledékes kőzetrétegű talaj adja a kiindulási alapot. Jellemzően furmint szőlőik a borvidék leghíresebb területein, Mádon és Tokajban teremnek. A vendégek egyéni és tematikus borkóstolókra, egyedi ételsorokat kínáló borvacsorákra is bejelentkezhetnek.

Vendégszeretet, vidék, visszatérés
De mondhatnánk azt is: „győzelem, győzelem, győzelem”. A Trifecta szó ugyanis – lóversenyeken használt kifejezésből származik- nyerő hármast, háromszoros győzelmet jelent. A letisztult tállyai birtok a barátságos vendéglátás, a borturizmus, és a gasztrokalandok remek találkozási pontja lett. Kijelenthetjük, hogy háromszoros a győzelem. (X)
Neked ajánljuk

Kedvencünk a sokoldalú pitypang – a pitypang szörp és pitypang méz receptje
Készíts velünk pitypang szörpöt és mézet! Pongyola pitypang,...

„Egy vállalkozás növekedésének alapja a belső folyamataiban, lendülete az időgazdálkodásban rejlik.” Diána egyedi módszerrel mentorálja a vidéki vállalkozásokat
Marsi-Boldoczki Diána vállalkozásfejlesztő szerint mindegy, hogy...

Így lesz a kert a ház legfontosabb közösségi tere
Ha otthonunkhoz egy kert is tartozik, jó ha tudjuk: rendkívül...

Ajándékozz új külsőt a muskátlinak! Kreatív kézműves ötletek újrahasznosított virágtartókhoz
A muskátli igazán jól mutat újrahasznosított kaspóban is. Egyszerű...

Kedvencünk a sokoldalú pitypang – a pitypang szörp és pitypang méz receptje
Készíts velünk pitypang szörpöt és mézet! Pongyola pitypang,...

A magyarországi spárgatermesztés története
Az alföldi spárga Ha a spárga-szó felmerül, akkor mindig eszünkbe...