Víz-Zene-Virág Fesztivál, Tata, 2024

Programajánló

Színes családi- és művészeti programokkal, minden eddiginél nagyobb sztárfellépőkkel és zenekarokkal, kirakodóvásárral várja a vendégeit Tata városa, az Öreg-tó partján, a VízZeneVirág Fesztiválon. 

Helyszín: Tata, Öreg-tó és környéke

Időpont: 2024. június 28-30.

Víz-Zene-Virág Fesztivál, Tata

Víz-Zene-Virág Fesztivál három színpadon

A 2024-es Víz, Zene, Virág Fesztiválon három színpadon zajlanak majd a programok az Öreg-tó partján, június utolsó hétvégéjén.

Június elején, az esemény sajtótájékoztatóján Michl József polgármester elmondta: „Egy jó hírt oszthatunk meg, hiszen Tata legnagyobb fesztiválja ezen a nyáron újra kinyitja kapuit. Megújul és frissül a program, de megőrzi régi hagyományait is, hogy minden korosztálynak élményeket adjon, méltóképpen a tatai nyári programsorozat színvonalához.”

 

Víz-Zene-Virág Fesztivál, Tata

Programok és fellépők

  • A teljesség igénye nélkül, hadd soroljunk fel néhány előadót, akik már biztosan ott lesznek a fesztiválon: ÁKOS, Bagossy Brothers Company, Wellhello, NOX, T. Danny, DESH, Pápai Joci, Wolf Kati, Lotfi Begi, Benkó Dixieland Band, Johan János prímás és zenekara, Alma Együttes és sokan mások…
  • A magas színvonalú zenei produkciók mellett lesznek ingyenesen látogatható családi programok és fesztivál területek is.
  • A szervezők teret adnak a helyi tehetségeknek és a civileknek, üdítő lesz a friss tehetségeket meghallgatni!
  • Hangsúlyosabb lesz a virág és nem maradhatnak el az ingyenes vízi programok, valamint a tűzijáték sem!
  • Mindezeket – a hagyományokat és az elmúlt 30 évet tiszteletben tartva – , kedvezményes jegyárak mellett, családi bérlet és “ársapka” bevezetésével valósítják meg, hogy tényleg mindenki együtt ünnepelhessen ezen a szép hétvégén. 
Víz-Zene-Virág Fesztivál, Tata

Ha pedig elfáradtatok volna a nagy fesztiváli kavalkádban, térjetek be egy több száz éves malomból kialakított, csodálatosan hangulatos étterembe az Öreg-tó partján, a Malom és Kacsába! A gasztronómiai élmény garantált! 

A Víz, Zene Virág Fesztivállal kapcsolatosan további információkat az esemény honlapján és közösségi oldalán találnak az érdeklődők a következő hetekben:

https://www.vizzenevirag.com/

https://www.facebook.com/VZVFesztival

Ne maradj le folyamatosan frissülő tartalmainkról, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! FELIRATKOZOM! 

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!