3. Otti Levendulaszüret Székesfehérváron

Programajánló

2024. június 7-8-án lesz a 3. Otti Levendulaszüret Székesfehérváron. Te is szereted ezt az nyugtatóan illatos és látványosan lila növényt? Akkor ott a helyed! Az Otti Manufactura gyönyörű kertjében 200 tő tihanyból származó angol és francia levenduláról szüretelhetsz.
Ne utazz érte hosszú órákat, immár Székesfehérváron is hódolhatsz szedd magad szenvedélyednek!

Otti Levendulaszüret 2024 Székesfehérvár

Tudnivalók a levendulaszüretről

𝟐𝟎𝟐𝟒. 𝐣𝐮́𝐧𝐢𝐮𝐬 𝟕-𝟖-𝐚́𝐧 (𝐩𝐞́𝐧𝐭𝐞𝐤 𝐞́𝐬 𝐬𝐳𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭 𝟏𝟎-𝟏𝟕 𝐨́𝐫𝐚́𝐢𝐠). 𝐊𝐚𝐬𝐬𝐳𝐚 𝐳𝐚́𝐫𝐚́𝐬: 𝟏𝟔:𝟑𝟎
* Levendulát a helyszínen vásárolt papírtasakba tudod szedni, mely teleszedve 3000 Ft-ért lehet a tiéd!

* Kérjük, lehetőség szerint regisztrálj a kommunikacio@ottiburkolat.com e-mail címen, mikor jönnél és hány fővel számíthatnak rád.
* A levendula szedésben az Otti kollégái segítenek majd a helyszínen, a BoltOtti bemutatóteremben pedig szabad kívül-belül gyönyörködni, szelfizni és fotózkodni! 

* Levendulát csak éles metszőollóval lehet vágni, hogy a töveket megóvjuk, természetesen ezt a házigazdák biztosítják.
* Tudtad, hogy a levendulát a méhek is nagyon szeretik? Ezt mindenképpen vedd figyelembe, ha eljössz a szedésre. Készülünk mi is elsősegélyt nyújtó eszközökkel, de nálad is legyen mindenképpen, ha allergiás vagy rá

 

Otti Levendulaszüretnek 2024

Programok és kiállítók


❖ ÚJ résztvevőként lesz ott  az eseményen a Herbsgarden prémium natúrkozmetikumok szakértője, Both Tímea, aki elhozza a természet kincseiből készült csodás kozmetikai termékeit!
❖ ÚJ résztvevő idén a Skandi Trend – Egyedi stílus a lakberendezésben! A Skandi Trend a szép, igényes és kiváló minőségű skandináv lakberendezési kiegészítők iránti szeretetből született. Elhozzák magukkal a skandináv lakberendezés legjavát.
❖ ÚJ együttműködő média partner magazinunk, a Vidéki Élet Magazin

❖ ÚJ résztvevő szintén Vorwerk Thermomix Minikonyha, Hahn Zsófi és csapata megmutatja, hogy a főzés egy A Thermomix TM6 géppel, amely már 18 konyhai eszközt helyettesít, gyerekjáték! Készítenek levendulás fagylaltot és limonádét is, amit megkóstolhatsz.

❖ A lenyűgöző Vintage világa is eléd tárul, ismerkedj meg a RegAndina Alkotóműhely által forgalmazott Vintage Paint krétafestékekkel, a bútorfestés és dekorációs tárgyak alkotós, színes világán keresztül. Kreatív alkotásra is lesz velük lehetőség!
❖ ÚJ programmal is készülnek a szervezők: Koska Anita Yoga & Soul – jógaoktató reggeli napindító jógaórája az Otti park árnyas fái alatt. Pénteken és szombaton délelőtt 10-11 óra között. Csatlakozz te is és indítsd frissen a napodat. Jelentkezni itt tudsz: kommmunikacio@ottiburkolat.com

❖ A leszedett levendulából a hűs szaletli alatt köthetsz szépséges koszorúkat, amit értő kezek segítenek elkészíteni, hiszen az eseményen résztvesz Bog a Virágműves Veszprémből, aki a virágkoszorúk mestere.
❖ Találkozhattok Pure Design by Bardócz Évával is. Akik szeretnek alkotni, kreatív dekorációkat készíteni és elmerültek már a DIY világában, biztosan követik Éva Facebook oldalát és olvassák a blogját is, ahol több, mint 10 éve ad elképesztően kreatív tippeket otthonaink díszítéséhez.
Ha mégsem ismernéd, akkor látogass el most oldalára, garantáljuk, kedvet kapsz, hogy találkozz vele!
❖ Szeretnél magadról profi fotókat ezen a csodás helyen? Erre is lesz lehetőséged, hiszen ott lesz Kovács Marcsi fotós is, aki segít nekünk majd, hogy az élményed örök legyen.

Június hónapban kortárs festmény kiállítás is látogatható ingyenesen BoltOtti Bemutatótermünkben,egyelőre még szervezés alatt, hogy kinek a lenyűgöző munkái díszítik ismét a teret, amit majd érdemes lesz szedés előtt, vagy után megtekinteni.

A hidtratálás nagy melegben még fontosabb, hűs italok is várnak majd rád.

Otti levendulaszüret 2024 Székesfehérvár

Hol lesz a levendulaszüret?

A BoltOtti Bemutatóterem rendkívül könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról, Budapest felől érkezőknek a 3. kihajtónál javasoljuk letérni róla és onnan már csak 3 perc a Szárcsa u. 38. Parkolni a területen is lehet vagy a hátsó bejáratnál az utcán, ha megtelne az első parkoló.

Ne maradj le folyamatosan frissülő tartalmainkról, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! FELIRATKOZOM! 

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!