Nagymarosi Csípős Fesztivál 2022

Programajánló , Korábbi programok

10. alkalommal kerül megrendezésre a Csípős Fesztivál Nagymaroson augusztus 27-én

Szeretettel várják a pikáns finomságok kedvelőit a Nagymarosi Csípős Fesztiválon 2022-ben is.  A rendezvényt a hazai és nemzetközi chilitermelők, a gasztromazochisták, csípőskedvelők ünnepeként tartják elsősorban számon. A Csípős Fesztivál könnyfakasztóan minőségi portékákat és változatos programokat kínál az érdeklődőknek.

 

Nagymarosi Csípős Fesztivál 2022
A Csípős Fesztivál programjai között idén is lesz Csípős Evőverseny, ahol  egyre erősebb paprikákat kell majd elfogyasztani a versenyzőknek több egymást követő körben, amíg már csak az utolsó versenyző marad talpon. A nyertes  értékes nyereménycsomagok mellett egy üvegtrófeával is gazdagszik. Emellett fellép Szekeres és Barbaró is, akik akusztikus stílusban adnak koncertet az érdeklődők számára.

Fotók és bővebb információ: www.facebook.com/nagymarosicsiposfesztival

A Nagymarosi Csípős Fesztiválhoz hasonlóan izgalmas VIDÉKI PROGRAMOKÉRT kattints FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ PROGRAMAJÁNLÓNKRA!

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Hirdetések
Esküvői fotózás redphoto.hu

jeles napok

Augusztus

AZ ÚJ KENYÉR HAVA     Az Új kenyér azért új, mert a friss búzából készül. Aratóünnepet rendeztek, ahol az emberek hálájukat fejezték ki a jó termésért. Az Új kenyeret megáldották, majd szétosztották az emberek...

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!