Óváros Piac – Veszprém termelői piaca

Programajánló , Konyhánk és kamránk , Korábbi programok , Nyár 2022 , Tavasz 2022 , Termelőktől

Veszprém termelői piaca, az Óváros Piac azon helyek közé tartozik, ahol garantált a jó hangulat, a baráti beszélgetések, a közös reggelik és ebédek, a minőségi és hazai élelmiszerek.

Bevásárlótáskával, vagy kosárral, esetleg vászontáskával érkezel? Mindannyian másért és máshogy járunk piacra, de ha egyszer belekóstolunk a termelői piac ízébe,  biztosan rákapunk. Ezt a fajta életérzést szerették volna Veszprémben az Óváros téren is létrehozni a szervezők.

Hirdetés

Mikor van nyitva a veszprémi termelői piac?

Kéthetente friss termelői kínálattal, kézműves termékekkel, változatos programokkal várják a piacra látogatókat, igazi társasági élménnyé varázsolva a vasárnapi bevásárlást.

Nyitvatartás az Óváros Piacon reggel 9-13 óráig kéthetente vasárnap.

Te is szeretsz piacozni, de Veszprém messze van?

Nézz körül piac ajánlóink között, hátha találsz olyat, ami közelebb van hozzád!

Termelői piacok szerte az országban fellelhetőek. Nekünk több kedvencünk is van ezek között:

Az Őrségben található szalafői vasárnapi piacon kézműves és termelői kínálat hívogat, míg a kerkai malomudvarban kicsi termelői piac várja az érdeklődöket kéthetente szombaton, de említhetnénk a népszerű nagykanizsai Piac a Kertben kezdeményezést is.

A Káli-medence szívében, Káptalantóti határában levő Liliomkert piac joggal vált a Balaton-felvidék egyik szimbólumává.

Hirdetés
La meridiana

A Nőtincsi Nemcsak Piac a Börzsöny és a Cserhát ölelésében várja a látogatókat, ahol gyönyörű természeti környzeetben termelői élelmiszerek mellett kézműves portékákat is kínálnak. 

Minden hónap első vasárnapján kerül megrendezésre a híres mikolci régiségvásár, amelynek története egészen 2003-ig nyúlik vissza.

Minden piacnak megvan a maga varázsa, bármerre is járunk, érdemes felkeresni a helyi piacot még akkor is, ha nem szeretnénk semmit sem vásárolni. Üres kézzel biztosan nem fogunk távozni.

Fotó: Óváros Piac

 

Neked ajánljuk