Miskolci Régiségvásár 2022

Programajánló

A híres miskolci régiségvásár minden hónap első vasárnapján kerül megrendezésre. Ennek a vásárnak a különlegessége, hogy a belváros sétálóutcáját lepik el ezeken a napokon a régiségek, ezzel különleges hangulatot teremtve a kincsvadászathoz. A reggeli óráktól kezdve egészen kora délutánig válogathatunk az antik tárgyak között, hagyományosan a Széchenyi István úton, a Városház tér és a villanyrendőr között. A programon nem feltétlenül csak az érzi jól magát, aki gyűjtő vagy vásárol. A rengeteg múltbéli emlék és tárgy látványosságként is lenyűgöző. A vásári forgatagban utcazenészek is gondoskodnak a hangulatról.

Miskolci Régiségvásár vásári napok:

Szeptember 4.

Október 2.

November 6. 

December 4. 

Csak tessék, csak tessék!

A Miskolci Régiségvásár története egészen 2003-ig nyúlik vissza. Az akkor még kis parkolói piac mára Miskolc egyik fő rendezvényévé nőtte ki magát.

Pont az ország másik végében leszel? Ott is várnak hasonlóan izgalmas piacok, kukkants be például a Balaton-felvidéken a Liliomkert Piacra, mely minden vasárnap várja a nagyközönséget. Az Őrségben és Zalában is van három tuti piac tippünk!

Bővebb információ: www.regisegvasar.hu

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Jeles napok

3. Otti Levendulaszüret Székesfehérváron

2024. június 7-8-án lesz a 3. Otti Levendulaszüret Székesfehérváron. Te is szereted ezt az nyugtatóan illatos és látványosan lila növényt? Akkor ott a helyed! Az Otti Manufactura gyönyörű kertjében 200 tő tihanyból származó angol és francia levenduláról...

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!