Nemzetközi kavalkád Kapolcson – itt a 4. Bondoró Fesztivál

Programajánló

Magyarország egyetlen utcaszínházi fesztiválja, a Bondoró, igazi multikulturális szórakozással indítja be az idei nyarat Kapolcson. Ebben az évben a korábbiaknál is színesebb programkínálattal készülnek a fesztiválszezonra a szervezők. Június 10 és 12 között önfeledt karneváli hangulattal, gólyalábas és marionett előadásokkal, újcirkuszi produkciókkal, továbbá artistákkal és óriásbábokkal, valamint koncertekkel és vásári portékákkal várják a látogatókat egy vidám, nyárindító hétvégére.

bondoró-fesztivál-kapolcs

A Veszprém-Balaton 2023 EKF programjainak kapolcsi sorát bővítő utcaszínház fesztivál ebben az évben egy nagyot lépett a nemzetközi porond irányába, ugyanis júniusban minden eddiginél színesebb repertoárt mutat be, nem csak az előadások, de az őket képviselő nemzetek tekintetében is.

Bondoro-utcazenefesztival-kapolcs-2022

A Bondoró Porond ez alkalommal egy valódi multinacionális színtérré változik, ahol többek között belga, olasz és spanyol előadók is játszanak majd a közönségnek. Itt lép fel az olasz Katastrofaclown (azaz Andrea Fedi), aki folyamatosan váratlan és vicces helyzetekbe sodorja a nézőket. Emellett a szintén olasz Compagnia Lannutti & Corbo gólyalábas attrakcióját, valamint a Pyròvaghi látványos tűz showját is itt köszönthetjük.

Bondoró_fesztivál_2022

Természetesen hazai utcások is bekerültek az idei Bondoróra: a BAB Társulat, a Bánfalvy Stúdió – TeátRum Trapptop és a Langaléta Garabonciások, továbbá a Kajárpéci Vízirevü is megjelennek egy-egy program
erejéig.

Bondoró_Kapolcs_2022

A kapolcsi Torkolat – Sörkert idén is a bohém hangulatot biztosítja a jelenlévőknek. Ezen a helyszínen különféle sör- és pálinkakóstolókon vehetünk majd részt, miközben fiatalos művészeti programok és pezsgő koncertek váltják egymást. A Torkolatban lép fel Pribojszki Mátyás és Szász Ferenc 3 duója, a Grunting Pigs, érkezik a Crazy Daizy Jug Band, valamint az Esztám Band és Henzee & Hanzee kettőse is. Itt ad koncertet a Fran Palermo Special is.

Részletes program: www.bondoro.hu

Még több vidéki program nyári programajánlónkban

Képek: Kelemen Gergő Photography

 

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Jeles napok

Sárgabarackos pite recept: omlós és lédús nyári finomság

Finom, gyorsan elkészíthető sárgabarackos pite recept.

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!