5. Bondoró Utcaszínház Fesztivál Balatonalmádiban

Programajánló

Magyarország egyetlen utcaszínházi fesztiválja, a Bondoró, melynek idén Balatonalmádi ad otthont a Veszprém- Balaton 2023 Európa Kultúrális Fővárosa programsorozat részeként. Ez a nagysikerű nemzetközi fesztivál inmár 5. alkalommal fogadja az érdeklődő közönséget 2023. június 30. és július 2. között.

5. Bondoró utcaszínház fesztivál balatonalmádi

Bondoró Fesztivál 2023

„A Bondoró Fesztiválon minden pillanatban történik valami, ami mosolyt csal a arcodra. Jobbról érkezik egy masírbanda, míg balról a gólyalábasok vidám zászlójátéka kápráztat el. Az egyik kertben felcsendül az éppen induló koncert első akkordja, a vásári forgatagban szebbnél szebb portékák közül választhatsz és ínycsiklandozó finom falatokat kóstolhatsz. Amikor lemegy a nap, az Öregpark égig érő fáit fényfestések színkavalkádja díszíti.”

5. Bondoró utcaszínház fesztivál balatonalmádi

„A Bondoró Fesztivál 2019-ben debütált, mint az ország egyetlen, dedikáltan utcaszínházi fesztiválja. A Bondoró célkitűzése, hogy hiánypótló jelleggel mutassa be az utcaszínházi műfajokat a nagyérdeműnek. Évről évre különleges attrakciókkal, gólyalábasokkal és artistákkal, sétáló látványosságokkal, pantomimesekkel és tűzszínházi előadásokkal várjuk az érdeklődőket. Utcaszínházi komédiások és cirkuszi műsorok, látványos fényparádék, aprócska és óriásbábok, koncertek, kiállítások, masírbandák és utcai felvonulások is szórakoztatják a közönséget.”

Részletes program és információk: Bondoro.hu

Szöveg és képanyag: Bondoro.hu

facebook.com/bondorofesztival

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!