Miért válassz kastélyszállót vidéki pihenéshez?

Életünk , Utazás

A magyar kastélyszállók népszerűsége töretlen, így minden évben egyre nagyobb azoknak az aránya, akik pihenés céljából keresnek fel egy-egy ilyen helyszínt. Akadnak, akik a nyugalomra és a csendre vágynak, de bőven találni olyan vendéget, akit a zöld környezet és a vidékies hangulat vonz az egyes szálláshelyekre.

Már csak az a kérdés, hogy miért jó ez? Mit nyújt egy várostól távoli, békés helyen található kastélyszálló?

Hirdetés
Miért válassz kastélyszállót vidéki pihenéshez?

A vidéki szálláshelyek népszerűsége

Magyarországon bőven találhatók olyan kastélyok, melyekből az évek alatt szálláshelyeket alakítottak ki. Ezeket rengetegen keresik, főként a nagyobb városokból, Budapestről érkező vendégek, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni és kiszakadni a mindennapos nyüzsgésből. Van, akinek történelmi érdeklődése van, de akadnak olyan kirándulók, akiket a különleges hangulat és a kellemes zöld környezet vonz. Egy dolog biztos: mindegyikük maradandó élménnyel és kipihenten térhet haza.

Miért válassz kastélyszállót vidéki pihenéshez?

Kastélyszálló vidéki hangulattal

Egy kastélyszálló vidéki hangulata vitathatatlan, hiszen ezeken a helyeken garantáltan csend és nyugalom veszi körül az embert. Időről időre mindenkiben előtör a vágy, hogy mennyire jó lenne egy hétvégére elutazni a világ végére, egy csendes faluba, ahol senki nem zavar, ráadásul még a madárcsicsergést és a panorámát is élvezni lehet. Bár azt hinnénk, hogy kevés ilyen szálláshely van hazánkban, ez közel sem így van. Bőven akad ugyanis lehetőség családdal, a szerelmünkkel, barátokkal kikapcsolódni egy-egy eldugott településen.

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

A Nógrád megyében található Szirák egy igazi kincsnek számít, hiszen a Cserhát hegység alatt terül el, így igazi időutazásnak tekinthető. Ez a nyugodt és vidéki hangulat a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló falain belül is érezhető, köszönhetően a barátságos fogadtatásnak és az igazán ízletes vidéki ételeknek. A kedves kiszolgálás mellett grófi kényelem és számos családi program várja az ide érkező vendégeket. Legyen szó egy romantikus hosszú hétvégéről, esetleg egy varázslatos születésnapi ebédről egyaránt, itt szinte mindenre lehetőség adódik.

Miért válassz kastélyszállót vidéki pihenéshez?

Az eleganciát és nyugalmat ötvöző szálláshely remekül felszerelt, így nem kell mással törődni, mint a pihenéssel, az ízletes ételek kóstolásával, illetve a kirándulással. Minden látogató felejthetetlen élményekkel gazdagodik, köszönhetően a wellness részlegnek, a környező túraútvonalaknak, illetve a vidéki levegőnek. A fogások esetében lehetőség van megízlelni az igazi magyaros, vegetáriánus, illetve a palóc finomságokat, hiszen a profi séf és a kedves felszolgálók garanciát nyújtanak arra, hogy a vendég elégedetten és teli hassal távozzon az étteremből.

Fotók: a Teleki-Degenfeld kastélyszálló honlapjáról

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Jeles napok

A muskátli ültetése és gondozása egyszerűen

Muskátliültetés -és gondozás egyszerűen!
A muskátli az ágyások és teraszok egyik legnépszerűbb virága. Nem véletlenül: ez a változatos növény megannyi színben és formában gazdagítja a teraszok és kertek színes palettáját.

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!