
Tavaszváró mini SVÉT a Rosinante Fogadóban
Ha hosszú volt a tél, kimozdulnál már a családdal vagy a barátokkal és a kirándulást egy igazi gasztronómiai élménnyel is megkoronáznád, akkor szeretettel ajánljuk a Rosinante Fogadó Mini SVÉT programját március 9-én Szigetmonostroban!
Az idei tavaszváró mini SVÉT-en jelen lesznek
- a SVÉT elnöke, Ruprecht László, a Páskom 1802 gasztroműhely képviseletében,
- a Macok (Macsinka János),
- a Nomád Trakta (Balogh Bari),
- A Séf és a Kertész (Horváth Gábor és Török Patrícia),
- Szabi a Pék,
- és természetesen a házigazda, Rosinante (Ódor Gergő).
- a desszert és édesség standon pedig Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely (Harrer Bea) sütijei, bonbonjai várnak majd mindenkit március 9-én!
„Jó ha tudod”, a mini SVÉT-tel kapcsolatban
- Az éttermek kóstolóadagokkal készülnek, így lehetőség lesz többféle étel különlegességet is kipróbálni.
- Az italokról a Bortársaság gondoskodik, így biztos, hogy senki sem marad szomjasan.
- A házigazda Rosinante csapata saját koktél kreációkkal készül.
- Igazi családbarát esemény lesz, játszósarok várja a legkisebbeket.
- A kutyát sem kell otthon hagyni, a póráz használata azonban kötelő!
- A rossz idő sem lesz akadály, eső esetén fedett fogadótérrel rendezik meg a MINI SVÉTet.
A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Szeretettel várnak mindenkit!
Képek: a Rosiante Fogadó oldal tulajdonai
A tavaszváró mini SVÉT-hez hasonlóan izgalmas programokat találsz vidéki PROGRAMAJÁNLÓNKBAN
Ha nem szeretnél lemaradni a folyamatosan bővülő cikkeinkről és változatos, színes vidéki programajánlatainkról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre !
Neked ajánljuk

Így lesz a kert a ház legfontosabb közösségi tere
Ha otthonunkhoz egy kert is tartozik, jó ha tudjuk: rendkívül...

Ajándékozz új külsőt a muskátlinak! Kreatív kézműves ötletek újrahasznosított virágtartókhoz
A muskátli igazán jól mutat újrahasznosított kaspóban is. Egyszerű...

Kedvencünk a sokoldalú pitypang – a pitypang szörp és pitypang méz receptje
Készíts velünk pitypang szörpöt és mézet! Pongyola pitypang,...

„Egy vállalkozás növekedésének alapja a belső folyamataiban, lendülete az időgazdálkodásban rejlik.” Diána egyedi módszerrel mentorálja a vidéki vállalkozásokat
Marsi-Boldoczki Diána vállalkozásfejlesztő szerint mindegy, hogy...

Tegyük el a nyarat! – Bodzaszerelem
A májusi esték balzsamos illatai közül ezekben a hetekben bódítja...

Tejszínes rakott spárga recept baconnel
Ki evett már rakott spárgát? Jó hírünk van a spárga rajongók...