Készíts ételt szívvel-lélekkel, termelj zöldséget, gyümölcsöt szeretettel, vásárolj hazait termelőktől, ha csak teheted!

Konyhánk és kamránk

Milyen egy vidéki konyha? Bevált receptek, befőzés, saját termesztésű gyümölcsök és zöldségek, termelői piacok, minden egy helyen!
Nagymama lekvárja

Nagymama lekvárja

Nagymama lekvárja sárgabarackból és szilvából készült. Üstben az udvaron vagy bent a sparhelten főzték. Tartósítószer híján a lekvárfőzés egész napos tevékenység volt és sok helyen ünnep is. Sokszor...

bővebben

Programok vidéken

Legújabb cikkeink

Rovatok

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!