2 éves lett a Nőtincsi NemcsakPiac

Hírek , Termelőktől

Ki hallott már a Nőtincsi NemcsakPiacról?

A NemcsakPiac nem csupán egy piac! Sokkal inkább egy közösség, egy összefogás, amely 2 éves fennállását ünnepeli áprilisban.

 „Az elmúlt két évben azon dolgoztunk, hogy egy olyan piacot hozzunk létre, ahol a minőség az egyediséggel találkozik és a vásárlók közvetlen kapcsolatba kerülhetnek termelőkkel és alkotókkal.„

Budapesttől autóval kevesebb, mint 1 órára található Nőtincsi NemcsakPiac az indulása óta nagy népszerűségnek örvend. Hónapról-hónapra várja mindazokat, akik a bevásárlóközpontok mesterséges fényei helyett napsütéses-madárcsicsergős hangulatban szeretnének hozzájutni az egészséges termelői finomságokhoz, kézműves portékákhoz, vagy csak egy kellemes kikapcsolódásra vágynak specialty kávéval, házi süteménnyel és szezonális finomságokkal. Mindezt a természet lágy ölén, a festői szépségű nőtincsi tó partján.

Nőtincsi NemcsakPiac

A Nőtincsi Nemcsak Piac egyik legfőbb előnye az ellátási lánc rövidségében rejlik

Ez nem csak azt garantálja, hogy a termék frissen kerüljön a vásárlóhoz, hanem csökkenti a forgalmazási-szállítási költségeket, ráadásul minimalizálja a környezetterhelést.

„Fontosnak tartjuk ezekre az értékekre felhívni a figyelmet és büszkék vagyunk rá, hogy a NemcsakPiacozók tudatos vásárlók. Sokan vászontáskákkal, kenyereszsákokkal érkeznek hozzánk és olyan tisztán tartják a piac területét, ahogyan érkezéskor is látták. Kosarakat különösen jó látni, mert ilyenkor még a mottónk is megelevenedik: Tedd a napfényt a kosaradba!

Nőtincsi NemcsakPiac

Nőtincsi Nemcsak Piac nyitvatartási ideje

Minden hónap 3. vasárnapján 9 és 13 óra között, több mint 60 kiállítóval és vidám vásárlókkal telik meg a tópart. A NemcsakPiacozás igazi családi program, hiszen a bevásárláson túl az ide látogatók piknikeznek, körbesétálják a gyönyörű tavat, és lágy, élő zene mellett ebédelnek a NemcsakPiac főterén. A gyerkőcök egy tóparti kalandban vehetnek részt a meseösvényen, valamint az arcfestés és kézműves programok is könnyedén megszerettetik velük a piacozást és a természetben töltött időt. A négylábú családtagoknak sem kell otthon maradni, hiszen minden NemcsakPiac kutyabarát.

Nőtincsi NemcsakPiac

Születésnapi rendezvény

Születésnapjuk alkalmából áprilisban kétszer is „kinyitja kapuit” a NemcsakPiac. Április 7.-én és 21.-én i szeretettel várnak mindenkit, akik finomabbnál-finomabb termelői finomságokkal, különleges kézműves portékákkal és napfénnyel töltenék meg kosaraikat!

A születésnapi NemcsakPiacon többek közt ilyen különlegességekkel várják a látogatókat a tóparton:

  • tradicionális, ghánai shito Caroline’s shito április 7.-én
  • kézzel válogatott szálas teák Yumma-Tea together április 7.-én és 21.-én
  • cirokból készült kenyérpótló szelet a Milofittől április 7.-én
  • skót marhaszalámit és emu tojást is hoz a Széppatak Farm április 21.-én

A 2. születésnapi rendezvénysorozat részleteiről, a kibővített kínálatról és programokról a NemcsakPiac Facebook oldalán lehet olvasni. 

Széppatak Farm emu tojás

Ha a Nőtincsi NemcsakPiachoz hasonló, izgalmas termelői piacokra látogatnál, akkor ajánljuk figyelmedbe a következő helyeket is:

Ha Nógrádban jársz, látogass el Alsópeténybe az elegáns Prónay kastélyba és a Rózsavilág különleges világába!

Szeretnél értesülni Magazinunk folyamatosan frissülő tartalmairól? Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!  FELIRATKOZOM!

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!