Csodaszép parasztház eladó Nyugat-Magyarországon

Hírek

Nyugat-Magyarországon várja új, szerető gazdáját ez az eladó parasztház. Az elbűvölő házikó Kőszárhegyen,  Székesfehérvártól 12 km, a Balatontól 18 km, míg Budapesttől 70 km távolságra található. A településről minden könnyen elérhető,  munkahelyek, oktatási intézmények, kulturális programok, kirándulóhelyek és vásárlási lehetőségek is, így fiatal családoknak, de akár nyugdíjasoknak is ideális választás lehet állandó otthonként vagy nyaralóként is ez az igazi érkszerdoboz, teljeskörűen felújított parasztház.

Kőszárhegy elhelyezkedése, nevezetessége 

Kőszárhegy a Mezőföld északnyugati peremén,  a Bakony szomszédságában, a Szárhegy déli lábánál, a régi balatoni út mentén helyezkedik el, a Balaton és a Velencei-tó között félúton. A község már a honfoglalás kora óta lakott volt. Legnevezetesbb lelete, azonban a római korból származik, ugyanis a település határában találték meg a híres SEUSO-kincset.

eladó parasztház, Kőszárhegy

Az eladó parasztház paraméterei

A telek 350 nm, szárazon rakott kőkerítéssel az utca felé, a ház 60 nm, kiváló beosztású, így gyerekes családnak is megfelelő. Tornác, nappali-konyha, háló, további két, kisebb szoba, valamint külön helyiségben wc és fürdő. A kertben áll egy, a ház stílusában épült, kb. 30 nm-es melléképület, egyik fele garázs, vagy tároló lehet, a másik tornácos kiülő, nyárikonyha.

Az eladó  parasztház gyakorlatilag új, három éve készült el. Megújult a falazat, az összes vezeték, a burkolatok, a tető, új a stílusban ideillő, luxus konyhabútor. A fűtés az egész házat kifűtő kályhával, illetve NOBO panelekkel , a nappaliban padlófűtéssel lehetséges, de a telken van a gáz és a falakban ki vannak építve a csövek központi fűtéshez. A kert nagyon szerencsés méretű, könnyen rendben tartható, mégis saját birodalom.

eladó parasztház, Kőszárhegy

Az eladó parasztház ára, az eladó elérhetősége

A ház veszprémi, vagy budapesti, budai oldalon lévő, maximum 35 millió forint értékű lakásra is cserélhető, a különbözet kifizetésével. A ház ára 45,5 millió forint.

További információ: 

Ehhez az eladó parasztházhoz hasonló vidéki stílusú otthonokról, OTTHON rovatunkban is olvashatsz.

Ne maradj le folyamatosan frissülő tartalmainkról! Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! FELIRATKOZOM!

Neked ajánljuk

Legújabb cikkeink

Kövess minket

A legújabb tartalmak várnak Rád!

Legolvasottabb

{"speed":"","height":"400","pause":"30000"}

Szerintünk

Hírlevél

Iratkozz fel a FRISSEN VIDÉKRŐL hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról!