Vadlány Vendégház


Név: Kozmáné Vadász Viktória

Cím: 8356, Kisgörbő, Arany J u.10.
Telefon: 06-30-418-3002
E-mail: kozmane.vadasz.viktoria@gmail.com
Weboldal: www.vadlanyvendeghaz.hu

A bemutatkozás olyan minta könyvekben az előszó, ritkán olvassa el az ember, szeretne rögtön a történetbe merülni. Valaki belelapoz-beleolvas, más a borító alapján dönt, és vannak akik végigpörgetik a lapokat és beleszagolnak.
Ennek a vendégháznak a története mégis rendhagyó hiszen, rólunk szól -egy családról egy álomról, könnyekről , mosolyokról, összenézésekről és a legfontosabbról a gyerekekről. Harmóniáról.

Szóval. Zala szép!
Az aprófalvakban, világukat élő nem siető emberek, a kanyargó utak szélén pipacsok, egyes falukban gyümölcsaszalók. Istent félő és szerető családok, sok udvarban kereszt hogy ne feledjük mi a legegyszerűbb, és egyben legmagasztosabb rendező elv.
Itt minden portának története van, és minden portához egy a hegyben található pince is tartozik, vagy sajnos csak tartozott. Itt köszönnek, intenek az emberek egymásnak. Itt fontos az időjárásról beszélni, és azt is tudják hogy a kóbor kutya melyik háztól szökött el, és nem is olyan kóbor.
Az idelátogató ember, egy bizonyos kor fölött rájön hogy itt maguktól működnek a dolgok, és nem kell látványosan erőltetve, egymással versenyezve működtetni azokat.
Itt nincs kapkodás, és ha sietsz, csak előre futhatsz, de amikor visszanézel látod hogy az emberek lemaradva együtt mozognak ugyanolyan tempóban, integetnek neked – mosolyogva.

Ébredj fel, kopogtass nálunk, legyünk egymásra hatással. Isten hozott a Vadlány Vendégházban !

We cannot display this gallery