Különleges édesség szilveszterre

Nem tudod, mit vigyél a szilveszteri mulatságba? Van egy remek ötletem, készíts bonbont házilag! Nálunk már hagyomány, hogy minden karácsonykor és szilveszterkor meglepem a családot és a barátokat saját genericcialis-rxtopstore készítésű bonbonokkal. Mivel a csokit kevés ember nem szereti ezért ez telitalálat. Általában már az átadás után egy órával hűlt helye van a finomságoknak. Igyekszem minden évben újabb és újabb variációkkal elkápráztatni a szeretteimet.

Ezeket a bonbonokat cub pharmacy hours most étcsokiból készítettem, de természetesen készítheted tej- vagy fehércsokiból is. Először is egy alap masszát kell http://cialisonline-certifiedtop.com/ készítened, amit aztán kedved szerint ízesíthetsz.

 

 

 

 

Hozzávalók az alap masszához (ez körülbelül 12 – 15 db bonbonhoz elég):

  • 20 dkg jó minőségű (legalább 60%-os) étcsoki
  • 1 evőkanál tejszín
  • 1 evőkanál rum vagy amarettó likőr

A későbbiekben a bonbon készítés során a már elkészült felolvasztott csoki, tejszín, rum keveréket csak csoki masszaként fogom említeni.

A csokit kis lángon, lassan, gőz fölött felolvasztjuk. Ha már teljesen folyós a csoki, hozzáadjuk a tejszínt és az amarettó likőrt. Fontos, hogy jól elkeverjük. A folyadékok hatására a csoki, egy sűrű masszává fog összeállni. A tűzről levéve hozzákeverjük az a hozzávalót, amivel ízesíteni szeretnénk. Jól összekeverjük, majd formázzuk. Én szilikon jégkocka formát szoktam használni, mert abból könnyen ki lehet szedni a már megszilárdult bonbonokat. Ekkor annyit kell csak csinálunk, hogy a masszát kiskanál segítségével a formákba adagoljuk. Fontos, hogy a csokit, jól lenyomkodjuk a formában, hogy ne maradjon benne levegő. Ha nem szeretnél ilyennel pepecselni, simán kézzel is formázhatod a bonbonokat, csak kicsit hagyd kihűlni a masszát. Miután elkészültek a bonbonok pár órára hűtőbe tesszük őket.

Hozzávalók a gyömbéres szívhez:

  • 20 dkg jó minőségű (legalább 60%-os) étcsoki
  • 1 evőkanál tejszín
  • 1 evőkanál rum vagy amarettó likőr
  • 2 cm-es darab friss gyömbér nagyon apró kockákra várva
  • 1 teáskanál fahéj

A csoki masszához hozzáadjuk az apró kockákra vágott gyömbért, kiskanál segítségével a formákba adagoljuk. Fontos, hogy a csokit, jól lenyomkodjuk a viagra 100mg reviews formában, hogy ne maradjon benne levegő. Pár órára hűtőbe tesszük.

Hozzávalók a marcipános hengerhez:

  • 20 dkg jó minőségű (legalább 60%-os) étcsoki
  • 1 evőkanál tejszín
  • 1 evőkanál rum vagy amarettó likőr
  • 12 db mandula megszabadítva a barna héjától
  • marcipán massza

A mandulát megpucoljuk, úgy hogy vizet forralunk egy lábosban és 1 percre a lobogó vízbe tesszük a mandulát. Majd szűrő segítségével kiszedjük, és kicsit megdörzsölve lejön a héja. Kicsit hagyjuk hűlni a mandulát. A marcipánból borsónyi darabokat csípünk, és a marcipánt a mandula köré dolgozzuk, hogy szépen beborítsa. A csoki masszából, ahogy a marcipánból is mogyorónyi darabokat veszünk ki és a marcipános mandulát, beborítjuk vele. how useful is viagra Egy tányéron kicsit viagra rxlist meghengergetjük. Pár órára hűtőbe tesszük.

Hozzávalók az aszalt szilvás – fahéjas kockához:

  • 20 dkg jó minőségű (legalább 60%-os) étcsoki
  • 1 evőkanál tejszín
  • 1 evőkanál rum vagy amarettó likőr
  • 4 teáskanál fahéj (1 teáskanállal a csokiba, 3 teáskanállal a külsejéhez)
  • 6 szem aszalt szilva nagyon apró kockákra vágva

Az aszalt szilvát nagyon http://genericcialis-rxtopstore.com/ apró kockákra vágjuk. A csoki masszához hozzáadjuk az aszalt szilvát és z 1 teáskanál fahéjat, kiskanál segítségével a formákba adagoljuk. Fontos, hogy a csokit, jól lenyomkodjuk a formában, hogy ne maradjon benne levegő. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük és a fahéjba forgatjuk.

Hozzávalók a kókuszos golyóhoz:

A csoki cialis to treat prostatitis masszához hozzáadunk egy evőkanál kókuszreszeléket. Összekeverjük, picit hűlni wie ist es viagra zu nehmen hagyjuk, majd kézzel körülbelül 1,5 cm átmérőjű golyókat formázunk. Bele forgatjuk a kókuszreszelékbe és pár órára hűtőbe tesszük.

Hozzávalók az aszalt szilvás – piritott diós golyóhoz:

  • 20 dkg jó minőségű (legalább 60%-os) étcsoki
  • 1 evőkanál tejszín
  • 2 evőkanál rum vagy amarettó likőr
  • 4 szem cialis sulit.com aszalt szilva nagyon apró kockákra vágva
  • 1 evőkanálnyi pirított dió, durvára törve
  • 3 teáskanál natúr kakaópor a külsejéhez

A dió száraz serpenyőben megpirítjuk. Ha kihűlt kicsit megdörzsöljük, hogy a hártyája lejöjjön, és fél cm-es darabokra törjük. viagra buy boots Az aszalt szilvát viagra buy delhi nagyon apró kockákra vágjuk. A csoki masszához hozzáadjuk az aszalt szilvát és a pirított diót. Összekeverjük, picit hűlni hagyjuk, majd kézzel körülbelül 1,5 cm átmérőjű golyókat formázunk. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük és a kakaóporba forgatjuk. Készen is vagyunk, ennyire egyszerű! Egy nap teljes dermedés után, papírboltokban kapható pici bonbon kapszliba vagy színes alufóliába csomagoljuk.

Hát nem nagyszerű? Készíts olyan ízeket, amiket tudod, hogy szeretnek a családtagjaid, barátaid.

Jó munkát!